Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEW APARTMENT

Nej, vi har inte köpt något nytt. I Sverige bor ju jag i J’s lägenhet som han haft ett tag i Sverige. Vi trivs jättebra och älskar lägenheten men är sugna på att köpa något ihop. Vi bor i en två i Sverige och behöver egentligen inte större just nu så det är ingen brådska alls. Men, vi har börjat kolla och börjar bli skapligt sugna. Vi är så sugna bara på att ha något ihop som vi kan inreda precis som ”oss” och ha en plats i Sverige där vi verkligen känner oss hemma på somrarna. Under dom 8 månader vi är iväg och J har säsong så kan vi ju hamna var som helst, när som helst så det vore skönt med en fast punkt i Sverige som är vår gemensamma. Längtar! Här borta hyr vi ju bara möbler och planerar inte att köpa här i Usa så vi ser fram emot något ihop i Stockholm. När man väl sätter igång och kika blir ju hemnet ett beroende!

Nu efter årsskiftet har det kommit upp en massa fint. Det är så roligt att titta alltså! Det är också roligt att vara igång och kika för att se vad exakt det är vi letar efter och nu vet ni nog exakt vad det är vi gillar – och vi är helt överens, vi gillar precis samma saker så detta går smidigt hittills haha.

Vi har nu kommit fram till att vi vill ha en 3a eller 4a runt Vasastan, Östermalm eller Kungsholmen. Vi har hittat några favoriter just nu som vi spanar på…. Vi får bra hjälp hemifrån av J’s bröder och dom hjälper oss även med att gå på visnigar. Lite svårt för oss när vi är här som ni förstår. Hur som helst, för oss är balkong ett måste och så vill vi ha ett gemensamt kök och vardagsrum om vi inte väljer att köpa något och renovera från noll men då är det något vi skulle göra på en gång. Vi vill ha bra sällskapsytor. Vi drömmer om antingen en vindsvåning eller en fin sekelskiftslägenhet som vi vill göra lite modernare isåfall. Vi drömmer om fin fiskbensparkett, en fin köksö i köket som ska gränsa till vardagsrummet, heltäckningsmatta i sovrummet och en rymlig garderob. Kommer detta att bli en inredningsblogg nu? Haha. Det här är bara på tok för roligt att fantisera om!

Nu har jag gjort en ny kategori som heter ‘Apartment’ som ni kommer kunna följa framöver.

Här nedan kommer lite fin inspiration. Ni ska såklart få följa med på resan, om vi ens köper i år. Men just nu lutar det nog åt det… Så himla kul! Det finns väl knappt något roligare? Och ännu roligare för oss att köpa något ihop som blir vårt. Åh så kul!

 interior3 interior1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • vad roligt med ny lägenhet! kul att följa!

    amanda 2017-01-13 20:03:00
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!