Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BYE MY LOVE

Idag innan jag skulle på mitt tandläkarbesök kring beslutet om Invisalign så käkade vi en lunch ihop, jag och J. Han åker iväg i morgon bitti på en veckas roadtrip till Kanada. Det var länge sen han var ifrån mig länge nu så det kommer kännas ovant! Jag har J’s föräldrar kvar här hemma i två dagar till så jag får lite sällskap. På fredag har jag och en kompis bestämt date night bara vi (utan grabbarna) och dagarna kommer säkert bli fullspäckade som vanligt när jag är själv. Jag bara kör på med allt möjligt, alltid fullt ös.

När J kommer hem så får vi en vecka ihop och sedan åker jag till Sverige i en vecka. Men, sedan i Februari har killarna bara en bortamatch resten av tiden har vi ihop så det ljublar vi för!!

Nu har vi precis kommit hem från arenan, grabbarna förlorade sin match ikväll och J är fortfarande inte helt bra från sin hjärnskakning. Jag har idag i allafall betalat och gjort klart för invisalign så om två veckor börjar processen, jag ska rätta till både under och överkäken så om 7 månader kommer mina tänder vara helt raka! Så glad! Jag biter även snett ochh det sliter just nu på en del tänder så det kommer bli bra att få ordning på det också. Annars då? Jag har fått ett så sjukt mail idag, jag kan inte sluta tänka på det, jag ska berätta för er så fort jag kan. Jag ska pratas vid med den tjej som kontaktat mig i morgon så efter det kanske jag kan berätta mer… haha. Så störigt att jag hintar men jag måste dela detta med er asap.

Godnatt med er! <3
anthiny7 anythony5 anthony3 anthonii anthony2 anthony1 anthony

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Har du börjat använda skenorna? Det syns ingenting på bilderna:) gör det ont o är det svårt att vänja sig vid dem? Jag ska få mina skenor imorn. Är sjukt nervös! Kram

  Nina 2017-03-14 21:37:18
  Svara
  • Svar på Ninas kommentar.

   Hej! Ja det har jag 🙂 jag brukar inte ha dom på bilderna men har små ”ploppar” på tänderna som knappt syns. Dom är på hela tiden så när man sätter på skenorna hakar dom i så att tänderna vrids! Det kommer bli jättebra! Lycka till! Kram!!

   Sanne Alexandra 2017-03-14 22:17:10
   Svara
 • Läste på om invisalign efter att du skrev om det..såå bra 🙂 Hittade tandläkare här i Stockholm som gör det också. Jag har bara en tand framtill i underkäken som jag vill rätta till. Men man kanske måste göra hela underkäken då ändå 🙂 Vet du vad du får betala i underkäke? Det är väl iof andra priser i Usa 🙂

  Martin 2017-01-11 07:17:08
  Svara
  • Svar på Martins kommentar.

   Jaaa 🙂 Ellerhur! Grym behandling! Du kan ju gå på en konsultation för att kika. Det var fastpris här för liksom behandlingen och då landade det på 6000 dollar. Kram!!

   Sanne Alexandra 2017-01-13 05:27:20
   Svara
 • Åh så spännande! Jag är lite sugen på att åka iväg och få ett kostadsförslag. Vad landade det på för dig?

  Frida 2017-01-10 16:01:24
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   För mig var det fastpris på 6000 dollar! Jag kommer köra både under och överkäke när jag ändå gör det. Kram!

   Sanne Alexandra 2017-01-13 05:27:42
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!