Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TEX MEX SUNDAY, NEW WINTER JACKETS AND OUR FAVORITE NY RESTAURANT

Den här söndagen har varit lång! Jag var uppe redan vid 7.30 i morse, det är inte så vanligt för en söndag va? Inte för mig i alla fall. J har ju inga direkta helger i och för sig men jag brukar nog inte vara uppe innan 9 på söndagar. Lilla Denver ville ut och temperaturen stod på minusgrader. Brr! Det är kallt här nu ska ni veta. Jag såg att det var ännu kallare i Sverige dock men fy vad det blir rått här, det känns som att kylan går in under huden. Det är ju så fuktigt här så man kan lägga på 5 grader här åt båda hållen, är det 15 grader så känns det betydligt varmare och tvärtom.

Efter att ha kört lite lek med Denver i parken iförd J’s stickade tröja som gick ner över rumpan och min tjockaste jacka insåg jag att detta inte kommer att hålla. Jag och J ignorerade att köpa nya varma jackor förra året, det är ju inget man gör varje år direkt men vi väntade ut kylan och glömde bort att det skulle bli vinter i år igen haha. Nu har vi i alla fall kittat oss med varma kläder så nu är vi redo för vintern som kommit hit och vi behöver inte tänka på att köpa vinterjackor på många år.

Ikväll har vi varit på vår nya favoritrestaurang ABC Cocina, alltså det är så himla gott. Så himla mycket smaker och vi var lika imponerade idag som sist, jag skulle vilja ta med alla våra gäster dit. Grymt ställe! Ni måste dit om ni är här. Missa inte deras fisktacos, jag säger bara WOW! J‘s föräldrar var lika imponerade dom och min svärmor tyckte fisktacosen var bland det godaste hon har ätit så ni hör ju, gå dit om ni är i NY!

Nu ligger jag med datorn på magen i sängen i min pyjamas. Denver blir hämtad om någon timme, det kommer kännas så tomt här. Jag kommer nog vakna i natt och undra var hon är i sängen.. Lilla skruttan, att man kan fästa sig så mycket vid en liten hund på så kort tid. Det är inte klokt! Jag grät ju här om dagen för att jag inte ville lämna ifrån mig Denver haha. Idag och Johan (hennes husse och matte) har lovat att jag ska få låna henne <3 Så fin liten tjej. Hon kommer bli SÅ glad nu när hon får träffa sin husse och matte, åh!

Nu ska jag sova lite och lägga Denver nära innan hon ska hem. Hoppas er helg varit bra! Puss.

sunday3sunday4 sunday1 sunday sunday7 sunday8 sunday9 sunday10 sunday11 sunday13 sunday14 sunday12

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vilken modell köpte du på din goose?
  Min har hållt mig varm sedan 14 års ålder? Gammal som gatan!

  Camilla 2017-01-09 15:54:39
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Ja dom håller länge!! 🙂 Jag köpte denna http://www1.bloomingdales.com/shop/product/canada-goose-down-coat-shelburne-parka?ID=1070751&pla_country=US&cm_mmc=Google-PLA-ADC-_-Women%27s%20Coats-CanadaGooseCoop-_-Canada%20Goose-_-801688294428USA&SEM-Take20-Special-Offer&CAWELAID=120156070003647442&CAGPSPN=pla&CAAGID=35637445872&CATCI=aud-179496473104:pla-268416199906&catargetid=120156070004436962&cadevice=c

   Ville ha något som går ner över rumpan som värmer!! ASAP. Det är så kallt här nu!! Kommer nog kunna plocka fram den länge, som du säger. Så himla varma!! kram

   Sanne Alexandra 2017-01-09 16:28:49
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!