Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GIRLS IN SANNEALEXANDRA

Fina Lovisa Barkman i min ‘Navy jacket’ och ‘Bootcut jeans black’

Det är ju alltid så kul att se hur olika duktiga, inspirerande tjejer stylar mina kläder. Här nedan har ni riktig måndagsinspo!

lovisabarkmansannealexandra lovisabarkmansannealexandra1 lovisabarkmansannealexandra2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Måste ha de jeansen!!!! SÅ snygga

  Sofia 2017-01-09 17:25:37
  Svara
 • Såå himla snygg! En liten tanke som inte menar illa, är att dina egna bilder är ofta väldigt suddiga och har dålig upplösning, kanske för att det är tagna med mobilkamera? Ta lovisa barkman tex, hon har super kameror och hennes bilder blir to die for, man får då en bättre uppfattning om hur kläderna ser ut, om du förstår vad jag menar 🙂 syftar framförallt på när du har din egna design på dig:)

  Hanna 2017-01-09 15:31:18
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Heej 🙂 Jaaa många bilder är tagna med mobil men oftast inte dom när jag fotar mina outfits, jag fotar ju mina egna kläder på mig själv då och då med vanlig kamera men fotar mest vardagsbilder med mobilen så det blir lite spontant! Men jag vet precis hur du menar, jag har två systemkameror som jag borde ha med mig oftare! KRAM

   Sanne Alexandra 2017-01-09 16:30:37
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!