Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YEAR RESUMÉ PART III

Då var det dags att avsluta den här Årsresumén för 2016. Nu när jag reflekterar över året så har ju 2016 varit ett riktig härligt år, hur ska 2017 kunna toppa? Dock så när jag sammanfattar så ser jag tillbaka på allt jag bjudit på i bloggen, alla små guldkorn i vardagen. Men det är ju oftast det jag väljer att visa er, någon gång ibland skriver jag av mig för att visa er och försäkra er om att självklart är inget liv perfekt. Men, jag är däremot en optimist så alla tunga perioder har varit lärdom så nu går jag in i 2017 med ännu lite mer i bagaget.

Men, innan jag ger er gör mycket av det nya året ska jag visa er mina 4 sista månader. Augusti, September, Oktober och November. Here we go;

Augusti;

Jag fick hem en massa samples, dessa fyra bilderna nedan är ju plagg som nu finns online. Träningssetet fick jag in i rätt färg och lanserade i Oktober, länk HÄR. Den gröna sammetsklänningen kom in här om dagen (länk) och nu är den i rätt längd här nedan var den på tok för kort. Sammetsjackan i vinrött kom också in här om dagen och är SÅ fin, länk HÄR. Den tror jag kommer att bli en best-seller. Och så längst ner ser ni hur jag höll på att välja ut brodyr till min ‘Navy jacket’ den blev också så himla fin när den blev klar. Ni hittar den HÄR.

augusti
augustu2augusti5
augusti1

Jag njöt av sista sommarmånaden i Sverige och den sista månaden i Sverige innan det var dags för US.

augustu3
augusti7

Jag fyllde år och det firade vi traditionsenligt på landet. Så mysigt!

augusti4 august7

J och jag får mest tid ihop på sommaren så det tar vi vara på. Vi åt en massa mysiga middagar <3 Här för att jag fyllt…. 26? 27? Haha. Jag är 27 men är fortfarande lite förvirrad när jag ska tala om hur gammal jag är. Jag har stannat i mitt huvud på 26.

augusti3

Jag och Simone tog in en natt på Yasuragi och hade det skönt.

augusti8

Vi var ett riktigt kul gäng på Aveccia. Det är en riktigt festlig matlagningskurs. Detta var den roligaste festkvällen 2016, satan vad kul det var!

augusti9

Det var Modeveckan och jag gick på en del visningar! Som alltid i slutet av Augusti. Detta året hade jag en lägenhet att tömma då vi flyttade över till Usa första veckan i September så jag hade inte så mycket tid över!

augusti10

September;

Vi tömde lägenheten!

sep1

Körde en sista kväll med kompisar innan det var dags att sticka iväg igen!

sep3

BYE SWEDEN!

sep2

Travel in style. Flög såklart i mitt mjukisset, länk HÄR. 

sep5

Flyttade in i vår lägenhet direkt. Älskar att komma tillbaka i September. Det är den absolut bästa månaden i NY. September och April, helt fantastiska!

sep4

<3

sep6

Matilda kom och hälsade på direkt när vi kom fram och vi njöt av högsommar!

sep7 sep8 sep9

J’s säsong börjar inte ordentligt med matcher och sådant förrän i Oktober så vi passade på att göra lite kul. Här flög vi helikopter över Manhattan, det var fett!

sep11

Jag svalkade mig med islatte och iskaffe varenda dag!

sep14

Jag bokade tid hos Kleinfeld och hittade ‘the one’ på första försöket. Gick hem och tänkte men när jag kom tillbaka och provade några fler så gick jag ännu en gång tillbaka till samma klänning, då visste jag! Så det gick undan för mig. Det är ingen av klänningarna nedan, visar er inte förrän den stora dagen!

sep13 sep16

Oktober;

Njöt av sommarvärmen som låg kvar i NY!

oktober5 oktober10

Mina besties kom och hälsade på från LA!

oktober11

Jag tillsammans med Petronella Ekroth roddade ett träningsevent med mina träningskläder i Sverige. Jag var inte där men det blev succé, vad går inte numera att lösa online?

oktober19

Säsongen började igen och det blev mycket hemmamys. Här hemma hos Ida och Johan med lillan!

oktoberr

Vi firade Halloween och Simone var på besök!

oktober
oktober20

November;

Jag fixade frippan lagom tills höstmörkret började dra sig in..

november

Men njöt fortfarande av fina kvällar.

november2

Plåtade en hel del med Josefine!

november5 november6

Slog säljrekord i November. Heja heja!

november11

Jobbade ihop med andra fruar/flickvänner med välgörenhet, här körde vi en food drive vid arenan.

november13

Åkte till LA och levde loppan i en vecka!

november14

December;

Åkte till Chicago och hälsade på Malin och Markus. Vi kollade hockey, åt massa gott, umgicks och hade julmys!

december december1

Var bortbjudna på adventsmys hos Ida och Johan!

december3

Julshoppade på Fifth Avenue och beundrade all juldekoration!

december5 december7

Åkte skridskor i Bryant Park <3

december11

Hade många tjejkvällar med fruarna i laget. Vi turades om att bjuda hem varandra på middag när killarna var borta, vilket dom var i princip hela November/December. Dom som försöker få barn var så sura över att killarna aldrig var hemma!! Haha. I November var dom ju bara hemma 6 dagar på hela månaden!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag och J körde ett litet mini julbord hemma dagen innan Julafton.

december12

Sedan checkade vi in på Arlo Hotell på Manhattan under hans 3 lediga dagar kring jul. Vi hade det SÅ mysigt!!! Kommer alltid minnas dom dagarna.

december15

Några dagar efter jul kom pappsen. Så roligt! Avslutade 2016 med en lugn och god middag med männen i mitt liv =) Vilket år va!! Wow. Jag gillade nog 2016. Hur ska 2017 kunna toppa? 2017 kommer jag skåla in med J men då är jag fru Josefson!

decemeber26

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!