Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YEAR RESUMÉ PART II

Då var det dags för årsresumé del 2. Detta gäller månaderna Maj, Juni och Juli. Det var ju en av denna månaderna som förändrade mitt liv på ett sätt, jag sa ju ja till mannen jag vill leva med resten av livet =) Dessa månaderna var grymma och sammanfattar bara en massa härliga minnen. Åh, jag blir glad när jag tittar tillbaka på dessa månaderna trots att det var saker som händer i Juni som var riktigt jobbiga privat så var det bara för en vecka och jag minns ändå sommaren som fin. Det glädjer mig!

Maj;

Jag plåtade en hel del på Campadre. Älskar ju gänget där och det är alltid så roligt o jobba där, särskilt med Oskar bakom kameran haha. Vi skrattar alltid helt sjukt mycket!

maj

Vi fick flytta in i J’s lägenhet igen. Åh det kändes bra <3

maj1

Vi var på en väns landställe en helg och njöt av försommaren.

maj2

Jag fick första vändan samples på min träningskollektion, här i fel färger men jag var så nöjd med designen som min praktikant då, Amanda hjälpte mig med!

maj3

Jag var på en massa event. Som alltid när jag är i Sverige och träffade massa härliga bloggerskor, här nedan med fina Ellinor. Och bild två är från mina stjärnor Hoss Events Peace & Love Pre Party. SÅ kul! 2016 bästa dagsfest.

maj4 maj6

Åkte till Oslo och firade 17 Mai med vänner <3

maj5

Juni;

Klippte av mig 20 cm av håret!

juni6

Åkte till J’s föräldrars landställe med vänner och njöt av sommaren. Åt skaldjur, nattbadade och hade det fint!

juni1 juni2 juni3

Åkte sedan vidare till Göteborg för att se Håkan. Vilken helg!!! <3

juni4

Fick en massa härliga bud var och varannan dag. Älskar att vara hemma i Sverige, jag måste ju liksom maximera tiden under dom månaderna jag är hemma så jag tar alltid ikapp en massa tid och går på events och det känns som presskontoren är bra på att proppa på mig saker under den lilla tiden jag är hemma. Det är alltid kul med fina bud <3

juni5

Som sagt, events, var även i Juni på massa härliga events med roliga blogg-vänner och kollegor! Här nedan på Janni och Angelicas brunch och under det med hela ligan från Tourn på Summerburst!!

juni7 juni12

Körde ett bootcamp i 4 veckor på BeCore. Älskar träningsformerna Megaformer och Cycle! Ska signa upp så fort jag kommer hem! Helst på ett bootcamp innan bröllopet, sjukt bra träning och jag såg snabba resultat och kände mig grymt stark.

juni13

Åkte med mitt hjärta till Paris för att se fotbolls-EM.

juni< juni9

Firade midsommar hos en kompis med massa vänner! <3

juni15

Juli;

Åkte med min familj till Spanien och hade det precis hur bra som helst. Åt mat, solade, badade, slappade och njöt av värmen.

juli2 juli3

Jacob signade yttligare att år med Devils så vi visste var vi skulle bege oss till hösten! 

juli4

Vi körde två konserter i rad. Coldplay dag 1 och Rihanna dag 2. Älskar konserter, det är sådana minnen!

juli1 juli5

Jag och Sharareh dj’ade varje torsdag i Champagnebaren på Södra Teatern och det blev många festliga kvällar i Stockholms ballaste festlokal. Oslagbar view!

juli6

Jag släppte bikinis!

juli7

Spenderade många helger hos mina föräldrar i Mälarbaden. Åkte dit en fredag efter lunch och checkade in i ‘Andersson Casa’ bara åt och slappade. Och lite golf för J kanske…

juli8

Umgicks med vänner <3

juli10

Jag och J åkte på en liten roadtrip, började med att åka till Karlskrona och hälsa på hans gulliga morföräldrar. Det var SÅ roligt att träffa dom!

juli11 juli12

Åkte sedan vidare till underbara Bovall och spenderade en vecka ihop med J’s familj + bröder med familjer. Fullt ös och så mysigt!

juli15 juli16

27e Juli gick J ner på ett knä och frågade om jag ville gifta mig med honom. Jag minns detta som igår. Jag sa JA och låg på rygg på bryggan och höll för ögonen. Trodde inte att det var sant!!! <333

juli19

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!