Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SELF PORTRAIT

Jag svävar ofta iväg till bröllopen vi ska på i sommar. Och inte minst till vårt eget. Förutom vårt eget så ska vi på två andra. Hur roligt? Åh, jag älskar bröllop men har bara varit på ett enda tidigare där det varit folk i min egen ålder som gift sig.

Vi kommer ju ha ett bröllop som pågår i tre dagar för dom som väljer att checka in på slottet fredag-söndag. Då och då slår det mig vad jag ska ha på mig och sedan börjar tankarna snurra, undra om det blir sol? Tänk om detta blir den enda dagen på året det haglar? Näe jag brukar ha tur, det borde vara sol. Och så börjas det haha..

Sådant går inte att kontrollera så det är ju nog med det. Men, något som går att kontrollera är ju man ska ha på sig och enda sedan jag såg Nikki Amini i Idoljuryn bära en topp från Self Portrait har jag tänkt på det märket. Dom har SÅ fina toppar, kjolar, jumpsuits men framförallt klänningar.

Vill bara visa er vilka godbitar!

// Absoultely obsessed with the brand Self Portrait and especially their dresses. I kind of want one…. <3

self portrait

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!

  Vet du om det går att få tag på denna ljusgråa silkesblus? Den du har på dig med hatten. Tacksam för svar & hjälp!

  http://sannealexandra.metromode.se/2014/09/20/news-2/

  Med vänlig hälsning, Linnéa

  Linnéa 2017-01-04 23:21:38
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!