Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YEAR RESUME 2016 PART I

Sist på bollen kanske men vad gör det? En årsresumé är ju givet. Här kommer min årsresumé del 1. Januari, Februari, Mars och April. Det är dom månaderna vi går in på nu och har framför oss innan vi åker hem till Sverige, det får mig att inse hur fort det går. Vi kan ju bli kvar längre beroende på hur Devils gör i slutspel!

Mitt 2016 över lag ar ett bra år. Året då vi förlovade oss och året då mycket föll på plats! Jag kommer alltid minnas detta året så himla väl och mycket under årets gång känns som igår men ändå så långt bort?

Först ut. Januari 2016;

Vi firade Nyår på ett grymt härligt sätt, något jag tror kommer att bli en tradition numera. Nämligen att köra en festlig dag och en lugnare kväll. Vi körde en tre timmar lång Nyårslunch på Balthazar med min familj som var här och hälsade på. Till kvällen blev det en lugn och härlig middag hemma! Alltså, lägga krut på dagen är ingen dum idé. Så gjorde vi i år också!

januari3 januari1

Vi hade som sagt min familj på besök så det blev mycket middagar och hockeymatcher.

januari

Jag fortsatte utforska denna underbara stad. Här är jag i West Village.

januari5

J hade All Star Break så vi åkte till Bahamas och roade oss sista veckan i Januari!

januari6 januari7

Februari;

Var igång att ta fram en MASSA nya plagg till SanneAlexandra, designen var i full gång.

februari5

Njöt av våra vackra utsikt och spendera mycket tid framför datorn hemma. Jobb jobb jobb.

februari4

Kom igång ordentligt med Yogan som var ett av mina Nyårslöften.

februari3

Hängde på lite events och lärde känna folk i NY.

februari2

Men varvade med mycket hemmakvällar och mysiga middagar. Älskar det!

februari1

Var på någon visning på Modeveckan i snökaoset.

februari6

Hängde med Nina och Mathilda, här är vi på Rangers match när dom spelade mot Devils. Nina och Mathilda är också tillsammans med några som spelar hockey, då i Rangers.

februari

Mars;

J fyllde år och jag tog med honom till River Café under Brooklyn Bridge för en pangmiddag. Så fint där!

mars4

I och med att jag skulle ta fram ca 50 plagg till SA-Shop bestod mestadels mina jobbtimmar till att skapa. Designade dagligen! Här var jag igång med fuskpälsarna jag släppte hösten 2016.

mars2

Vädret blev bättre och våren började komma till stan. Vår i NY är något alldeles speciellt! Här kunde jag bära min egendesignade kappa för första gången och var såklart glad över det!

mars1

Vi var även i Mars hemma en del och njöt av näst sista månaden i lägenheten.

mars

Vi var på en matlagningskurs här i Hoboken som vi bor i nu. Detta var en av J’s presenter av mig när han fyllde 25 så vi lagade glutenfri kinesisk mat, svingott och sjukt kul!

mars6

Fick det första samplet på denna jumpsuiten jag designat. Stod i valet och kvalet mellan vilka färger jag skulle ta in. Valde till slut svart som nedan, khakigrönt och nudefärgat. Den sistvalda var en chansning och den sålde slut på 27 dagar, 300 stycken?! Det är SÅ svårt att veta hur vissa plagg ska gå alltså. Men, jag lär mig genom att göra. Dom svarta och khakigröna sålde slut strax efter. Jag sålde alltså 900 jumpsuits! Succé!

mars8

Jag åkte till L.A! Jag skulle egentligen tid då J skulle på roadtrip i Kalifornien men han blev skadad så jag åkte på roadtrip själv haha. Både Simone och Sharareh som bor i Sverige kom dit samtidigt som mig och så hängde vi med våra vänner som bor i L.A. Sjukt roligt!

mars5 mars7

April;

Mina kusiner var här och hälsade på. Självklart supportade dom J och Devils. Här hade vi förstått att Devils inte skulle ta sig till slutspel så vi började förstå att J’s säsong skulle vara klar i mitten på April.

 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag släppte massa nyheter!

april2

Fick hem min ‘Green faux fur’ som sample och provade den. Valde sedan att ta in den till FW 16 och den är nu slutsåld. 300 tjejer har alltså denna jackan signerad SanneAlexandra. Stort! Det visste jag inte då, jag trodde det var lite risky med en grön päls men ack så fel. Att designa en grön fuskpäls funkade fint! Jag brukar tröttna på många plagg jag skapat men inte denna, älskar modellen på den också. Kanske en favorit i repris nästa år? Och köra en yttligare färg?

april6

Sista matchen!

 

april67

Min mamma, Åsa och Veronica kom hit och hälsade på vår sista vecka här!

april8

Vi packade ihop lägenheten och spenderade sista natten på vår luftmadrass på golvet i vardagsrummet. Så mysigt! Denna kvällen åt vi middag ihop och det jag inte visste här var att J hade varit och köpt en förlovningsring här som han flög hem med i handbagaget dagen efter till Sverige.

april14
april12

Jag hade tackat ja till ett modelljobb i Sverige det var därför vi åkte hem så fort från NY. Jag plåtade för Stronger i studio.

april11

Sedan åkte vi till Grekland och plåtade lookbookbilder till kollektionen. J följde med och vi hade det helt sjukt bra!! Vänner för livet.

april13

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!