Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY ‘LONG SLEEVE TURTLE SWEATER’ AND WHERE IS MY NUDE COAT FROM?

Gårkvällens outfit.

Sweater SanneAlexandra HÄR, Byxor SanneAlexandra HÄR, Skor Isabel Marant HÄR och kappan då?

Den har ju blivit så galet eftertraktad av många av er här och även på instagram. Den är ju som jag sagt tidigare från Suits & Supply men deras tjej-kollektion som inte är officiell ännu. Jag gick faktiskt till Suits & Supply idag och frågade hur det ligger till med deras tjejkläder. Just nu kan man endast shoppa från kollektionen på deras butik (våning 4) på Suits & Supply butiken i Soho. Men i Mars ska kläderna släppas online. Säger till er då!

// Last nights outfit. Sweater SanneAlexandra HERE, Pants SanneAlexandra HERE, Boots Isabel Marant HERE. And what about the coat? So many of you have been asking. Its from Suits and Supply but their woman collection that are not official yet. I actually went there today to ask them and right now you can only shop the jacket in there store in Soho. Floor 4! BUT, they will start selling their women collection online in March. I promise to let you guys know. xoxo
nyc25 nyc26 nyc30 nyc11 nyc13 nyc20

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!