Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FIRST DAY OF A NEW YEAR

Igår vaknade vi alla sådär oförskämt pigga dagen efter Nyår. Vi gick ju och la oss tidigt efter en mysig nyårsmiddag så vi var sådana där som jag tror alla som var riktigt slitna från Nyårsfesten skulle störa sig på. Jag var ute i hundparken med Denver vid 09.00 och solen sken! Så himla härlig morgon. Det är alltid skönt att komma ut, många gånger blir det ju inte så direkt när man vaknar. Men, tack vare den lilla krabaten här hemma så köpte jag med mig en kaffe på Starbucks och så fick hon leka fritt.

Pappa joinade mig senare och sedan även J efter sin träning. Vi var utomhus i princip hela dagen och avslutade dagen med en grym middag inne i stan eftersom det var pappas sista kväll. Vi unnade oss med gott samvete, vi var på Little Beet Table (Tack Markus & Malin för att ni tog dit oss!) där allt är närodlat och glutenfritt, som sagt, vi var sådär riktigt störigt duktiga igår! Vi gick sedan en massa kvarter inne i NYC bland upplysta skyskrapor och sjukt skön temperatur.

En riktigt skön och härlig första dag på 2017. En bra uppladdning för det här året! Jag tror att året kommer bli väldigt balanserat, harmoniskt och kul. Jag strävar och hopppas på det det i allafall!

// Yesterday we all woke up early, we were those people who all the hung over people not wanted to talk to. I was in the dog park at 9, it was so amazing though, the sun was shining, I had a take away coffee in my hand and Denver played so well with the others dogs. All of a sudden my dad and Jacob joined me to and we were out basically all day. Love being outside! Ended the first day of 2017 in the city, had dinner at Little Beet Table where everything is organic and gluten free, yes we were those people yesterday, so healthy and annoying haha! It was my dads last night so we wanted to take him to a nice dinner, which it was. Such a good day! <3

nyc10 nyc8 nyc7 nyc6 nyc5 nyc4 nyc3 nyc2 nyc28

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej!

    Vart kommer din fina tröja från? Och vad kostade kappan ca?

    Mvh Lisa

    Lisa 2017-01-03 09:13:59
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!