Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PUPPY LOVE

Igår efter att J och pappa åkte till Washington med laget för bortamatch så drog jag på mig klackarna och åkte in till stan och åt middag med några tjejer från laget på Bondst. Vi åt en god middag och sedan åkte vi tillbaka till våra trakter och körde lite barhäng. Så rolig kväll, så glad att jag har dom!

Idag har jag varit riktigt seg. På en helt ny nivå, jag tog en nap på 3 timmar tidigare idag. Regnet öste ner utanför fönstret och lägenheten var varm och mörk, det var så sjukt mysigt. När jag piggnat till så jobbade jag av en hel del och sedan gick jag och inhandlade ingredienser för kvällens risotto. Jag var bjuden till Rachel i laget på middag med flera andra fruar så vi alla hade med oss lite mat och snacks. Jag gjorde någon slags svamprisotto och hela middagen blev grym. Precis så som vi hade det när vi var där hemma idag skulle jag vilja ha det en dag, fullt med gäster, barn och hundar och massa mat. Det var verkligen så mysigt!

Våra vänner Ida & Johan kom och lämnade lilla Denver idag som jag ska passa medan dom är på semester. Just nu ligger hon bredvid mig och snarkar, hon är så söt. Snart kommer två glada grabbar hem, pappa och J. J avgjorde kvällens match på en straff så det var jättekul! Fick just ett sms om att J och pappa hade blivit intervjuade haha, måste leta upp intervjun i morgon eller ta reda var jag hittar den eller var den ska visas. En annan som kommer att vara glad förutom jag när dom kommer hem är Denver.

Nu ska jag sova, jag återkommer i morgon och i helgen med mina Nyårslöften, outfits och även en årsresumé från året som gått! Min dator har fullt med virus och strular så nu när J kommer hem ska jag sno hans dator över helgen så kommer en massa roliga inlägg som jag har på lager. Puss & godnatt.

// Yesterday when my dad and J left for Washington for the away game I put on my heels and went to the city for dinner with the girls. After that we went over to our side and had some wine at a bar. Such a great night! Today Ive been so lazy, like insanely lazy. But at one point I realized I had to get some things done so I made a risotto for tonight. We were some girls that were watching the Devils game and had dinner. It was so delicious everything and Im so happy I have all the girls here <3 One day I want to have it like we had it tonight, just a lot of food, guests, dogs and kids, it felt so good!! Now im in bed with Denver that im taking care of for a week, its my friend dog and I love her. Shes the best. I guess we will wake up in a couple of hours when my dad and J gets back home, there will be to happy guys tho after tonights game, J did well and they won on shoot out. I guess Denver is gonna be happy too when they show up. G night babes <3

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Skönhet
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Emma Danielsson