Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DADDY IS HERE // UPDATE

I måndags hämtade vi upp pappa på flygplatsen när han landade och åkte direkt hem till oss och käkade på en peruansk restaurang vi har i byggnaden som vi båda gillar. Dom har en kycklingrätt med en sås som är helt otrolig. Kan in förstå att jag får i mig den där kycklingen? Jag skäms lite när jag äter upp den, det är riktigt mycket mat haha.

Igår, tisdag så stack jag och tränade Barre (jag är igång igen!!) och pappa tog en promenad i området. Efter det tog vi en kaffe och pratade lite och sedan åkte vi in till stan och åt lunch på Fig & Olive. Jag började med några crostinis med olika fyllningar på och sedan hade jag en stor god sallad framför mig men åt mest av pappas pommes med tryffel och parmesan på. J påstår att om det finns något med tryffel i på menyn så är det ett givet val haha. Hur gott är det inte?

Vi åkte sedan hem, ja efter att vi sprungit i 120 km i timmen till båten. Nej då men jag fick för mig att vi skulle hinna med en färja (som inte gick då) Jag vägrade vänta i 20 minuter på nästa så vi sprang 10 kvarter på 6 minuter och vi höll på att skratta ihjäl oss efteråt haha. Pappa med en ond höft och en påse som var sönder i famnen i motvind och jag med klackar och finväskan som dingla. Helt sjukt, vi hade velat ha det på film. Nog om det, vi åkte sedan hem och tittade på dokumentären om Kent del 1 på Svt. Så sjukt bra och fin. Jag är ju uppvuxen med Kent och inser inte förrän nu hur länge jag lyssnat på dom, både medvetet och omedvetet när pappa och mamma spelat dom sedan jag var liten. När jag såg dokumentären blev jag väldigt stolt över mina Eskilstuna-rötter!

Och så igår kväll var det dags för match. J var fortfarande på skadelistan efter sin hjärnskakning så vi åkte med honom dit sedan hängde jag och pappa i familjerummet med all annan familj som är i stan, framförallt pappor som är här för den årliga ‘Fathers tripen’ Devils åkte på stryk men det är nya tag i morgon i Washington och J är frisk nu. Just nu är J och pappa på väg med alla andra pappor till Washington, dom åker redan idag och ska äta middag där alla pappor och spelare ikväll.

Själv så ska jag gå och köpa mig en soppa till lunch och sedan jobba lite i excel, jag har en del jobb att göra. Ikväll vankas det middag med några tjejer från laget inne i NYC. Mysigt!

Puss på er.

// Past days with my dad. So happy he is here!!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh va mysigt ni ser ut att ha det!
  Jag ska till nyc med min pappa en långhelg i mars. Tänkte om du har några bra pappa-dotter-tips?
  Det enda som är spikat är ju såklart en Rangers match. Vi ska bo i Tribeca och om du har tips på mysiga restauranger och så så får du gärna dela med dig 🙂

  Johanna 2016-12-28 21:17:23
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Heej!
   JA! Ni skulle kunna gå på någon antingen show, broadway show eller någon sport, hockey, basket.. =) Annars borde ni strosa i Central Park, kanske flyga helikopter eller åka båt runt Manhattan, gå över Brooklyn Bridge och äta massa gott! kram

   Sanne Alexandra 2017-01-04 23:34:53
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind