NAVY ON NAVY

Gårdagens outfit; Orchester jacka HÄR, Navy Pants HÄR, Väska Gucci, Skor HÄR.

Navy är det nya svarta! Nej då, svart är väl alltid svart men jag tycker det finns för lite marinblå kläder för tjejer och desto mer för herrar. Jag tycker hela J’s garderob är marinblå och jag inspireras. Jag tycker marinblått är så snyggt!

Hela helgen får ni ett erbjudande på den här orkesterjackan & navybyxan. Rabattkoden är ’NAVY30’ och ger er 30 % (gäller from idag (22/12 – 25/12)

Nu ska jag sticka ner på stan, äta frukost, jobba lite och så ska jag på ett möte på Broadway klockan 16. Spännande! Crossing fingers.

XOXO!

// Navy is the new black. No kidding, but Im obsessed with navy. I think there are a lot of men clothes in navy but not as much for women. I don’t like it! Navy is so classy I feel. Since Im a designer nowadays I designed these two items below and Ill give you 30 % discount the entire weekend on this jacket and pants. Promo code ’NAVY30’ (valid until dec 25)

Jacket HERE, Pants HERE, Bag Gucci, Heels HERE. 

navy13
navy7 navy8 navy9navy11   navy navy1 navy4 navy5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej Sanne ! Jag älskar verkligen din green fux fur jacka och undrar om det kommer att fyllas på med fler storlekar. Om ja, isåfall när? Kram ?

    Andrea Gauffin 2016-12-23 00:16:58
    Svara
    • Svar på Andrea Gauffins kommentar.

      Hej! Åh, ja den är så fin. Det är en riktig bästsäljare. Just nu vet jag inte om den kommer in igen men återkommer isåfall! Det kan vara så att det kommer in lite returer! kram kram!

      Sanne Alexandra 2016-12-23 15:28:42
      Svara
  • Hej Sanne.
    Jag såg för några månader sedan att du har en vit och en svart basic t-shirt i din shop. Jag är på jakt efter bra enkla t-shirts men hittar inte alls vad jag vill ha. Önskar en vit som INTE är så tunn i tyget att bh:n syns igenom. Tycker att den lyst igenom i de flesta jag kollat på. De kanske har varit på modet att låta bh:n synas men det är not my style ? Så, hur är din i tyget?

    Josefin 2016-12-22 17:02:44
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!