Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

COOKIE PARTY

Igår hade vi det årliga Cookie Partyt med fruarna i laget. Vi alla tjejer sågs precis som förra året hemma hos Nikki för att ha julklappsutdelning, äta massa gott och umgås. Alla ska ha med sig en julklapp för en viss summa och även någon slags mat och 36 kakor (3 dozen)

Jag köpte med mig en stor påse med skönhetsprodukter från Sephora till julklappsbytet som jag skulle velat ha själv och så lagade jag två tacopajer innan samt rullade chokladbollar till cookie exchange. Alla får med sig en doggy bag hem där man får plocka med sig massa kakor så nu har jag en burk med godsaker på lager här hemma.

Det var i alla fall en supermysig kväll i år igen. Så roligt med lite tjejkväller! Devils är duktiga på att styra ihop sådant. Nikki hade som vanligt gjort så fint hemma och alla hade med sig en massa gott att bjuda på. Tacopajerna blev för övrigt en succé, ingen av amerikanskorna hade någonsin hört talas om det men dom bad om receptet efteråt. Det var ju kul!

Mindre kul var det när jag skulle inhandla allt haha. Jag skulle alltså då först köpa hem alla ingredienser efter svenska recept. Jag skulle först ha 400 g köttfärs per paj, det kunde jag inte omvandla riktigt i ounces men jag höftade och räknade ut det när jag kom hem. Sedan skulle jag ha creme fraiche med smaken paprika och chili så det fick jag hitta på en egen haha. Sedan skulle jag göra chokladbollar och här borta finns det inget vaniljpulver, dom vet inte ens vad det är så jag hittade någon vaniljextrakt som funkade helt okej. Slutligen så skulle jag tillaga både pajerna och chokladbollarna och jag gick ju efter svenska recept så det var bara att börja omvandla deciliter till cups och allt vad det var. MEN det gick bra! Jag fick även grym assistans när det kom till chokladbollarna av Gotte här hemma. J älskar godsaker så jag kallar honom för gotte ibland när jag hör hur han röjer runt bland julgodiset.

// Yesterday we had this years Cookie Party with the girlfriends and the wives from the team. Nikki hosted it this year too and it was such a great night. Love girls night! We all brought gifts for the gift exchange and everybody also brought food and cookies. I made taco pie which none of the girls ever heard about so I called it the ‘Swedish taco pie’ I also brought ‘Swedish chocolate balls’ which is very popular in Sweden. Just go to Fika (the swedish cafe in NY) and try one! So glad that J are in a team with such amazing wives. Couldn’t ask for better ”teammates” even though we are not on the team it kind of feels like it haha. 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind