Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUNDAZE

Nu ska jag checka ut från allt online. Jag fick hem en dåsig kille i natt vid tre. Vi sov ut i morse och så har vi fikat och myst i soffan. Vi ska ta en promenad under dagen, det skulle vara bra för J sa hans läkare.

Vi hoppas på snabb rehab. Vi ska sätta oss och heja på Devils på tv ikväll när dom spelar mot Rangers och hoppas på att J’s huvud pallar att titta! Det blir en riktig mys-söndag. En från Devils kom med lite fika till oss idag också så vi ska stay positive ihop och så kommer nog han mår bra snart igen. Han ska i alla fall vila i minst en vecka sen borde han vara good to go! Vi hoppas.

Vi ska nöta svenska Bachelor och skratta åt allt drama, det är så roligt att se på. Jag gillar inte att vara inblandad men det är ju lite kul på tv haha. Tjejer som tävlar om samma kille kan inte bli annat än lite drama!

Hoppas ni har en mysig söndag <3

// Now Im gonna go offline and take care of J. He got a concussion last night so his not feeling very good. He will be gone for at least a week and then we’ll hope he feels better so he can play again after christmas, we’ll see. Crossing fingers! We are gonna watch Devils Rangers on tv today instead, hopefully J’s head can take it.. We are staying positive together! Now we are gonna watch the Swedish Bachelor and enjoy all drama haha. Xoxo

15608485_10155514438788906_31458831_o (1)
15609010_10155514425598906_1439515120_o

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tröjan!! Varifrån?! DU är så jäkla grym! Älskar din stil & design!! (och BLOGG såklart 😉 ) kram <3 <3

    emma 2016-12-19 07:00:26
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind