Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GIFTS – FOR HER

Då var det dags att ge lite tips till er karlar där ute. Vad ska ni köpa till era flickvänner/fruar/mammor/systrar/mammor? Det är ju svårt med presenter, särskilt när personen inte önskar sig något specifikt. Som jag! Jag tycker det är jättesvårt att önska mig något så det nedan är bara lite inspiration och tips!

Här kommer lite liknande tips som i mitt inlägg ”Gifts – For Him” Det är ju roligt när man har tänkt till lite med sin present, vad gillar den här tjejen? Är det mat? Då kanske det vore kul med något till köket alternativt någon härlig middag eller matlagningskurs? Gillar den här tjejen sport? Ja då kanske det finns någon rolig match att se. Någon speciell artist den här tjejen älskar? Kolla upp konserter! Ni förstår den här kolumnen.

Något annat som kan vara en bra idé är om du hört något som den här personen suktar efter eller saknar. Man får försöka hålla koll under årets gång och försöka lägga sånt på minnet. Svårt men roligt om man träffar rätt!

Jag kan tänka mig att det är svårt att köpa kläder till en tjej, många vill ju prova och känna efter hur det sitter men däremot så som jag känner till killar – accessoarer så som skor, väskor, skärp, plånbok, passhållare, korthållare och anteckningsböcker tex känns enklare. Jag känner att det inte är något jag går och handlar till mig själv bara sådär, ett fint passfodral eller en fin plånbok så det skulle jag tycka är roligt att få. Skor och väskor är också något jag skulle bli glad för. Skor är lättare att träffa rätt i storlek med! Jag själv har faktiskt en liiiten önskan i år och det är ett par vinterskor. Jag fryser om fötterna just nu. Något annat som kan vara roligt att köpa men då till sin flickvän är någon fin och härlig morgonrock eller fina underkläder. Sådant som många av oss inte lägger allt för mycket pengar på! I alla fall inte jag..? Doftljus är också något jag skulle bli glad över. Min favoritdoft är Rituals ‘Goji Berry’ särskilt deras doftpinnar, hela vår lägenhet luktar nystädad 24 om dygnet på grund av den.

För att göra en present mer personlig så är ju smycken ofta något som blir personligt, särskilt om man graverar in något, initialer eller ett gulligt meddelande. Alla slags utskrivna bilder eller brev är ju också så fint. Förra året skrev jag ut bilder på mig och J och skrev lite gulliga brev på baksidan. Jag tycker att om du som kille har köpt en klocka till din tjej – gravera in något på baksidan av uret. SÅ fint! <3

Men glöm inte, det är alltid tanken som räknas och att du ens funderat på vad du ska köpa är det finaste. Tycker jag. Att du lagt en tanke på någon du tycker om! <3

 

 

for her

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind