Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SANNEALEXANDRA BOOTCUT JEANS NOW ONLINE!

Nu är mina bootcutjeans släppta och ingen är gladare än jag. Nu kan ni äntligen klicka hem dom! HÄR

Jag tycker ju själv att jag är lite av en jeansexpert efter alla år i jeansdjungeln, jag har ju sagt det tidigare men när jag var yngre brukade mina kompisar alltid säga att jag var så bra på att hitta snygga jeans! Det kommer ju från mitt jeansintresse. Jag har alltid varit tokig i jeans och under min tid jag jobbade på JC så lärde jag mig ännu mer om jeans och blev ännu mer intresserad. Det är nog det plagg jag lagt mest pengar på genom åren så nu när jag designar själv så kändes ju jeans självklart.

Dessa bootcutjeansen nedan är mina favoriter nu! Jag har flera bootcutjeans, både billiga och snordyra. Men dessa nedan, min egen design ska jag dra på mig när jag ska på ett jätteviktigt möte idag inne i NYC, jag tänkte matcha dom med klackarna nedan på bilden från Zara och en vit skjorta bara. Känns enkelt, snyggt och seriöst. Såklart min egendesignade vita skjorta. Länk HÄR (rea!) Love it!

SÅ – om ni varit sugna på jeansen så finns dom online nu. Jag har bär storlek 32 på mina vilket motsvarar XS eller 24/25.

HÄR shoppar ni dom. Jacka HÄR. 

// My bootcut jeans is finally online!! So happy. They are my faves now and I really feel that Im pretty good when it comes to jeans. I worked so hard on this design and they turned out perfect. Im having a super important meeting today in NYC so im planning on wearing them with my white shirt, link HERE (its on sale!) and just heels. Business enough haha. Wish me luck! And get you’re jeans now. Link HERE. Im wearing size 32 which is same as XS or 24/25.

sannealexandra booutcut
sannealexandra booutcut1 sannealexandra booutcut2 sannealexandra booutcut3 sannealexandra booutcut4 sannealexandra booutcut5 sannealexandra booutcut6 sannealexandra booutcut7

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • HEJ! Du får någon som är 182 lång och har en vanliga 27/28 i jeans vilken storlek bör man ta dåå? Och tror du jeansen är långa nog på mina ben haha?

    Anna 2016-12-17 08:41:13
    Svara
  • Wow sanne!!! Du slutar aldrig inspirera! Ha en härlig helg <3

    Sandra hauge 2016-12-16 19:57:31
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Makeup by Lina
Skönhet
Susanne Barnekow
Hälsa
Fannie Redman
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson