Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SALMON WITH PESTO AND FETA CHEESE

Här kommer ett superenkelt recept som jag slängde ihop förra veckan. Jag har ju en fästman som reser en hel del så det blir många ensamma luncher & middagar! Det blir väldigt ofta home delivery men jag försöker att laga hemma också. Här borta är det på riktigt billigare att köra home delivery eller gå ut och äta än att köpa hem och laga. Det beror såklart på restaurang men om du går till en vanlig restaurang som inte är så fancy blir det samma i pris.

I förra veckan när jag var hemma så hade jag tinat upp två laxfiléer och så improviserade jag lite och det blev rätt gott så jag tänkte dela med mig till er. Nyttigt är det också så om ni inte vet vad ni ska laga någon kväll och gillar lax så – voila!

Detta recept är för 2 personer (jag åt resten dagen efter)
2 laxfiléer
1 burk pesto
1 paket fetaost
Grön sallad (jag använde bladspenat)
2 avocado
1 paket körsbärstomater
En citron
Salt & peppar

Såhär gör du;
Lägg laxen i en form när den är tinad om du inte köpt färsk lax, salta & peppra, smeta på pesto efter smak, smula sedan över fetaost och använd ena halvan av citronen till att pressa över laxen. Gör i ordning salladen, häll över olivolja eller avocadoolja, salta och peppra och avsluta med att pressa andra halva citronen här. Låt laxen stå inne tills den är färdig. Jag hade min inne i ca 20 minuter men skar i den lite då och då tills jag såg att den var färdig!

lax1 lax2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind