Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SATURDAY CAPE

I lördags invigde jag min nya kavaj/cape från SheIn. Länk HÄR.  Enkel att bara dra över ett linne ihop med ett par skinnbyxor så som jag gjorde. Det blir lite mer dressat på en gång.

Nu ska jag och Mr åka in till stan och äta en födelsedagslunch med en kompis. Ikväll har vi julfest med laget så jag ska försöka komma på vad jag ska ha på mig, många tjejer har gått all in och shoppat julklänningar så vi får se. Ska rota lite i garderoben!

En lite lustig måndag. J och jag har ju inga helger ihop så när han är ledig en måndag såhär brukar jag se till att jobba ikapp under helgen och jobba av ett par timmar bara så att vi får lite tid ihop. Inte alltid men när det funkar. Jag har tagit itu med det jag kan idag så jag ska fortsätta i eftermiddag!

// This is what I wore on saturday, I really like my blazer/cape from SheIn. Link HERE. Now me and J are off to the city, we are going to have a birthday lunch with a friend and tonight the team are throwing a christmas party. A little weird monday for me, not a regular monday. When I know that we have these parties on weekdays or I know that J are off on weekdays I try to work on the weekends so I can hang out with him on his days off, we dont really have any weekends so… Now we gotta go<3

littlebeet6 littlebeet5 littlebeet7 littlebeet8

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej tjejen! Gillar din blogg kolla gärna våra blogg och våra exceptionella hårvårdsprodukter från Selective Professional Italy. Idag finns även tillgängliga i Sverige enbart genom oss Selective Sweden AB.
  Om du är intresserad av dessa produkter kan du kontakta mig på vår hemsida eller ringa 0700-34 34 65
  http://selectiveprofessional.se
  Blogg: http://nouw.com/selectivepro

  Calle Oldenburg 2016-12-16 14:18:52 http://selectiveprofessional.se
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind