Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THE LITTLE BEET TABLE

När vi var i Chicago provade The Little Beet Table. En riktigt schysst restaurang där allt är ekologiskt och glutenfritt. Vi fastande verkligen för detta stället upptäckte att den även fanns i NY så vi tog med några dit ikväll! Så himla bra ställe.

Om ni går dit – börja med att hissa in deras pitabröd med hummus gjort på blomkål. Det är den bästa hummusen jag någonsin ätit. Och ja, det är popcorn som ligger där på. Jag kan inte förstå hur den personen som kom på denna rätten kom på att den kombinationen funkade så bra. Helt ljuvlig är den!

Jag och J delade sedan på kycklingen som vi tog senast också och så även en smarrig pasta och brysselkål. Fantastisk mat och det känns ju alltid bra att veta att det man stoppar i sig är bra för kroppen!

Vi gick där ifrån mätta och belåtna. Jag tog en uber hem redan 22 efter en mysig kväll, det känns bra. Jag kommer vakna pigg och fräsch i morgon, jag ska och träna 11 och så ska jag in till stan och hänga innan jag ska på morgondagens match. Devils – Rangers står på schemat så vi är några stycken som ska gå ihop! Bra söndagsaktivitet.

Nu ska jag slå på en serie och somna. Känns tomt här hemma! Puss på er.

Mina nya skinnleggings kommer från ett nytt favoritmärke, Aritzia. Ni hittar dom HÄR. Dom finns även i ankelkorta, jag körde på dom lite längre. Jag har storlek XXS i mina, dom är stretchiga. Tips!!

// We went to The Little Beet today. We love that place!! You have to go and if you go, dont miss their hummus made of caliuflower. Its so yummy! Now im already home, feels so good to be in bed. Im going to work out tomorrow and then go to the city and hang out before tomorrows game. Devils are playing Rangers so it will be fun, we are a group of people going. Great sunday activity! Now im gonna watch a tv show and sleep. Oh and btw, my new leather leggings is from my new fav brand Aritiza. U find them HERE. They are so comfy. They have them in ancle short too. I wear size XXS, they are very stretchy. Xoxo

littlebeet
littlebeet1 littlebeet2 littlebeet3 littlebeet4 littlebeet9 littlebeet10 littlebeet11 littlebeet12 littlebeet13 littlebeet14

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind