Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEAUTY FAVES.

Mina topp tre skönhetsprodukter just nu;

 • Parfym – Portrait of a lady. Jag har aldrig någonsin fått så mycket komplimanger för en parfym. Folk har på riktigt sprungit efter mig på tåget och frågat vilken parfym jag har. Här om dagen ropade killen i lobbyn och frågade vad jag bar för doft. Den är helt otrolig! Men det var ju precis så jag fastande för den, mammas vän hade den på sig och både jag, min mamma och min faster blev helt förtrollade och köpte alla likadana. Min håller på att ta slut dess värre, priset är saftigt så jag ska försöka spara på det sista och sedan ska jag köpa en ny. Den är dock värd varje krona! Den får 5/5!
 • Min fuktkräm – Belif ‘Moisturizing bomb’ Jag har använt Exuviance produkter senaste året men nu när kylan kom har jag blivit så torr vilket gjorde att huden hamnade i obalans. En kväll i ren desperation letade jag efter någon fuktgivande kräm hittade jag ett litet prov jag fått på Sephora och det var denna från Belif som återställde mitt ansikte på ett kick. Snacka om fuktbomb! Jag är fast nu och har köpt den stora burken. Jag har fått tillbaka lyster! Denna får också 5/5.
 • Torrschampoo – Dry Schampoo. Jag tillhör en av dom som helst tvättar håret varje dag, mitt hår blir fort smutsigt. Nu när jag tränar mycket så har det blivit ännu mer väsentligt för mig att tvätta håret men min frisör påminde mig senast om att jag måste sluta tvätta håret varje dag. Och nu, sedan jag hittade detta torrschampoot har jag inte det problemet längre. Jag är inne på dag 3 idag utan att ha tvättat håret och jag vill knappt tvätta det. Det här torrschampoot funkar verkligen på mig och fräschar upp håret på några sekunder! Doftar gott gör det också. Jag kommer aldrig köpa ett annat torrschampoo. Detta får också 5/5!

 

favorites

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej!
  Fin blogg! Funderar på att börja använda Exuviance, använder du dem på sommaren med?

  //Malin

  Malin 2017-07-22 22:26:36
  Svara
 • Åh, va snällt! Ser framemot det! 🙂

  Emilia 2016-12-15 10:10:12
  Svara
 • Fina Sanne! Jag skulle bli så himla glad om du ville visa hur du sminkar ögonen, du har så fint på senaste bilderna 🙂 Verkligen jättefint och naturligt, men ändå markerat!

  Emilia 2016-12-12 08:53:10
  Svara
 • Vilket torrschampo kör du? Jag kan ej se hela bilden, ser bara krämen och parfymen:(

  R 2016-12-11 19:54:17
  Svara
 • Älskar såna lite unika parfymer som lämnar ett intryck! Kan du beskriva hur den doftar?

  Julia 2016-12-11 19:46:42
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind