Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ONE WEEK AGO

För en vecka sedan var jag i Chicago. Jag och Malin hade en heldag med pannkaksfrukost, julmys och middag.

Idag vaknade jag med J vid min sida. Han drog på sig kostym och stack för någon timme sedan, träning och sedan ska han in till NY. Dom spelar mot Rangers i morgon så även fast han är en kvart hemifrån så är bortamatch en bortamatch så dom bor på hotell.

Just nu sitter jag i min rutiga pyjamas och nya varma tofflor. Jag har ätit två äggmackor och druckit te. Tänkte slå på någon serie och bara mysa lite i soffan innan jag ska göra mig i ordning, tänkte smita in till stan och fixa lite saker med julklappar. Ikväll kl 18 ska vi på middag så jag tänkte stanna i stan tills dess!

En lugn och skön lördag. Skönt tycker jag! <3 Hoppas ni har en fin lördag!

// Last week I was in Chicago with Malin, went to pancakehouse for breakfast and just had a great day with some swedish Glögg (mulled wine) This saturday I woke up with J next to me. He just left for practice and then he is going to the city, they are playing Rangers tomorrow so they are staying at a hotel in the city, feels so weird that he is at a hotel 15 minutes from home. But, it’s away game so.. Now Im sitting in my pj just watching tv. Thinking of going to the city in a bit to fix some stuff for christmas. We are doing dinner in the city at 6 today so I think Ill just go in and stay until we have the dinner reservation. A very relaxed saturday, so nice! <3

julmys1julmys

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind