Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEDDING SO FAR

När äger bröllopet rum?
Vigseln är 15e juli men vi kommer att spendera 14-16e på Sundbyholms Slott så vi hoppas att alla gästerna kan delta hela helgen. Det vore SÅ roligt om dom flesta checkar in hela helgen och hänger med oss! Jag tror det kommer bli superkul och väldigt avslappnat när folk lär känna varandra redan på fredagen.

2255455931

Hur ser bröllopet ut?
Det blir ett tre-dagars för dom som väljer att checka in på fredagen. På fredagen vankas det grill, lite slappt häng, badtunnor och så och på lördagen är det vigsel och fest och på söndagen brunch som serveras.

konferens-konferensanlaeggning-sundbyholms-slott-slide-03 terass

Hur många blir ni?
Vi har bjudit 148 st så vi får se hur många vi blir!

8eeb9255213c2177e9140cf314b2454e

Vad lägger ni mest fokus på?
Gästlistan och festen. Vi vill att det ska bli så roligt som möjligt och vi känner att ett extra blomarrangemang tex inte gör det roligare utan vi vill lägga krut på festligheterna. Band, bordsplaceringar och sådant som kan göra festen roligare =)

fe367c5c3b57cf1cfbb1bafc2c3c9d85f8ce008c05002e86125854985f00aa78

Har du hittat klänning?
Ja, det gjorde jag i September på Kleinfeld. Det var en upplevelse i sig att bara vara där! Jag ska få prova den nu i slutet på Januari igen, det ska bli så spännande. Den känns i alla fall helt rätt och väldigt ”jag” Den kommer jag trivas i! Och nej, det är inte den som jag visar nedan, det var bara en jag provade som också var väldigt fin.

wedding5 (1 av 1) wedding10 (1 av 1)

Skor?
JA! Jag fick mina skor igår. Det kändes dock helt overkligt att föreställa sig att dom ska invigas på vårt bröllop, svårt att ta in! Dom satt som en smäck och jag har gjort lite research, alla dom tjejer jag vet som har dessa skor i andra färger har gått i god för att dom är sköna. Mina kändes sköna nu men jag kommer att ha med mig back up i fall att, dom flesta av oss tjejer vet hur det känns när fötterna värker, it’s not worth it haha! Den tabben har jag gjort ett par gånger..

shoess

Hur många tärnor / marskalker var har ni?
4 st var! Jag har köpt klänningar till tjejerna och dom blir sååå fina! J har bestämt vad han och hans grabbar ska ha på sig men dom har inte provat ännu.

bde90ab818fa2fdc7d44bb09b1918484

Har ni skickat ut Save the Date / inbjudningar?
Save The Date är ute, vi hoppas att alla kommit fram. Inbjudningarna är klara och går ut nu innan jul, så roligt!! Vi är jättenöjda med dom och det är tack vare Lena som hjälpt oss så fint!

8904ec6e874ee24d4be700a7e1f458f8

Ska ni på Honeymoon?
Ja, vi åker till Arlanda på söndagen den 16e och sover kvar och så flyger vi till Italien den 17e och ska köra en liten roadtrip i 10 dagar. Äta pasta, sola, uppleva Italien och gå på vinprovningar typ. Vi båda ville göra saker på vår Honeymoon! Vi båda vill åka runt, hyra båt någon dag, hajka och verkligen uppleva Italien. Vi får hjälp just nu att sätta ihop en bra rutt, ska bli så himla roligt!!

00930a0fa8f29ee77487bae900b75f53

Behöver ni nya ringar?
Ja! Vi ska fixa ytterligare en till mig och J är lite sugen på att göra en ny till sig men vi får se! Han har mitt namn och vårt förlovningsdatum i sin ring nu så han ska i alla fall skriva dit ytterligare ett datum har han tänkt! Jag har inte provat någon än men det hinner jag. Känns just som att min ring hamnade på mitt finger så det känns så sjukt att jag ska ha en till men jag vill ha en väldigt tunn som matchar och smälter in bra med den jag har.

1f3992639726f283241ffd365111725d

Vad har ni för klädkod?
Vi kommer inte göra det för svårt för gästerna =) Men skriver ut det när inbjudan är ute.

aa36d79b41875d266eeaf79fa1a69211

Har du hittat någon som gör hår & smink?
JA! Hår!! Bästa Therese Frieberg har sagt ja till att fixa hår men jag har inte hittat någon till smink ännu. Jag är lite sugen på att göra min egen sminkning men det måste hålla hela dagen? Hoppas det inte regnar på vår dag men.. det kan man inte styra över så det kan jag inte lägga så mycket energi på. Bilden nedan var ju söt med paraplyt, man får alltid göra det bästa utav alla situationer!

61ed8cec1874ca3016dc7cbfd1022c42 (1)

Sist men inte sist, längtar ni?
JA! Vi är såå taggade!!! Vi pratar om det ofta och hur mycket vi längtar. Det sjuka är att det säkert kommer gå så fort även fast det är långt kvar! Det är snart nytt år och så vips är det nog dags att stå där och säga ja till varandra <3 Wohooo!

796ffc8e79429efc8ba28fa49189220d

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Absolut älskar det här inlägget, så mysigt att läsa om hur ni tänker med bröllopet tycker jag! 🙂 Kram och lycka till med allt

    Cissi 2016-12-09 22:19:47
    Svara
  • Jag bor nere i Italien, ni kommer att älska det. Rekommenderar er varmt att besöka cinque terre ?

    Angelica 2016-12-07 17:42:16
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Makeup by Lina
Skönhet
Susanne Barnekow
Hälsa
Fannie Redman
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson