Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEUATYLASH – THE RESULT AFTER 6 WEEKS

I samarbete med BeautyLash jag nu använt BeautyLash Eyelash Booster i 6 veckor. Är ni spända på resultat?

Jag har ganska långa fransar i mig själv men däremot inte så tjocka. Det jag upplever nu efter 6 veckor är att dom är mycket tätare, inte nödvändigtvis mycket längre men nu om dagarna går jag mest osminkad, jag behöver varken mascara eller fylla i brynen. Vet ni varför?

Jag fuskade faktiskt lite, jag använde även lite av BeautyLash Eyelash Booster på mina bryn som annars är så tunna och inte så täta. Jag har ju typiskt skandinaviskt hår och mina bryn och fransa har lite tunna strån. Mina bryn är för första gången fylliga!

Nu har jag både fylliga fransar och bryn, det är ju bara winning. Prova du med! Busenkelt. Du penslar på Beauty Lash på fransraden, som om du lägger en eyeliner i 6 veckor och sedan ser du resultat. Jag gjorde alltså detsamma på brynen och det funkade det med.

Jag har tänkt att fortsätta använda serumet så att fransarna håller i sig, tänkte köra varannan kväll eller var tredje kväll. Man kan använda serumet i 10 veckor varje kväll om man vill ha riktigt fylliga och långa fransar.

Om ni är sugen på att prova så kan ni kika på deras facebooksida var närmsta återförsäljare . Ni kanske ska börja nu och inviga 2017 med fylliga fransar och bryn?

Före;
beuaty lash3
beautylash5

Efter;
beauty lashes6beauty lashesbeauty lashes3 beauty lashes2 beauty lashes4 beauty lashes1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind