Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ONE THING <3

Så mina fina fina läsare som jag är så glad att jag har! Bloggen för mig betyder väldigt mycket. Jag har flyttat runt mycket senaste åren och mycket har hänt i mitt liv men trots det har jag alltid haft bloggen – och er. Bloggen har varit en trygg punkt och något som inte varit föränderligt.

Det känns verkligen på något vis som att allt annat rör på sig. Jag har flyttat runt, jag har startat bolag, jag är förlovad nu osv osv men bloggen är här, lika ärlig och enkel som alltid. Ingen annan kan skriva min blogg och ingen annan har den kommunikationen med er som jag har. När saker fallerat har jag kunnat luta mig tillbaka mot bloggen i alla fall och på något sätt alltid veta att detta är bara mitt, det är jag som byggt upp bloggen och jag känner mig aldrig ensam när jag skriver till er!

Så, eftersom att jag inte planerar att lägga ner bloggen på ett par år, jag vill ju såklart att ni ska vara med på resan ett tag till så jag vill fråga er ;

Vad gillar ni mest att läsa om? Vad är det ni uppskattar med min blogg och varför läser ni just min. Jag vill ge er med av det. Jag känner att jag vet på ett ungefär men kanske inte? Jag vill gärna att ni tar er tiden och kommenterar vad det är som gör att ni kikar in här. Skulle uppskatta det väldigt mycket <33

STOR kram till er både nya och gamla läsare <3 Ni betyder mycket för mig som flyttat runt så mycket.

// My wonderful readers. I want to ask you something, I want you to make a comment and tell me why you are reading my blog, what is it that is special with my blog? I really want to know what you like reading about. I want to give you more of that. I just feel like Ive been moving around a lot the past years and Im so so grateful for my blog, it has always been here, through good and bad. What ever happens around me, I still have this, my blog and all of you, readers. I don’t plan to stop blogging in a couple of year so I want to develop and get to know you better. I want you to know that I appreciate you so much so please make a comment on what you want to see and read more of. Xoxo

Här har vi en liten Sanne, 2008 närmare bestämt när jag började blogga på Bubbleroom för att min familj skulle kunna följa mig… men lite andra svenskar hakade på =)

litensanne

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
31kommentarer
 • Hej! Jag tycker också det är så härligt med din blogg att du är personlig, och att inläggen varierar med ämne. Det är så härligt att hänga med på allt från stylingtips, till en dag i new york, till bröllop, företagande, familj och kärlek, hälsa och även dagar när inte allt känns på topp! Det är DET som gör din blogg underbar! Fortsätt att blanda och bjud gärna på bilder från dina vanliga dagar, din blogg är toppen som den är 🙂 från en trogen läsare! Kram

  Cissi 2016-12-09 23:00:17
  Svara
 • Hej! Tycker det är kul att läsa din blogg för du känns öppen och du delar med dig av många små detaljer som händer i din vardag och bland dina tankar och känslor. Det är så spännande att se hur ni har det i NYC, det verkar så härligt! Jag vill också leva 50/50 Sthlm/NYC, ballt! Ha det bra fina du! 🙂 /Sofia

  Sofia 2016-12-08 19:28:43
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Heej! Men tack! Det är härligt, vi är tacksamma för det. Vi får njuta av det så länge det varar. Hockeyn bestämmer! 🙂 Kram kram!

   Sanne Alexandra 2016-12-08 19:32:14
   Svara
 • Gillar inlägg som är lite längre och där du skriver dina tankar om något ämne, gillar när du skriver om träning och gillar att höra om din vardag t.ex. ”en bild i timmen”!

  C 2016-12-08 17:14:06
  Svara
  • Svar på Cs kommentar.

   Vad roligt att du uppskattar dom inläggen, jag får ju lite infall ibland och bara måste dela med mig 🙂 Kul också att du gillar dom vardagliga inlägen! Tack för din kommentar. Kram

   Sanne Alexandra 2016-12-08 19:07:24
   Svara
 • Jag har följt dig sååå länge och älskar din blogg!! tycker du skriver så äkta och älskar blandningen du har med djupare inlägg med tankar eller modetips. bästa är nog när du skriver vad du gjort under en dag och visar bilder, tycker sånt är så kul att se! annars är det kul med träningstips och recept för ni ser alltid ut att äta så god mat 🙂

  Sofia 2016-12-08 09:03:52
  Svara
 • Jag läser din blogg för att inspireras. Jag är en av dom som gillar att man fotar snygga bilder, känner inte att det ger en falsk bild av verkligheten på ett dåligt sätt utan jag får en kick av inspirationen bilden förmedlar. Tex skulle jag ju inte köpa en inredningstidning med tråkiga bilder bara för att det ”speglar verkligheten bättre”. Däremot tappar jag intresset om det inte kommer inlägg med lite djup emellanåt, det är väl vad som
  Skiljer att läsa en tidning från att läsa en blogg för min del. Personligt men inte privat tycker jag är bra. Jag ÄLSKAR skönhetstips. Jobbar som makeupartist men läser sällan skönhetsblogg pga alla ”regler” och pekpinnar som yrkesmän gärna påvisar. Jag intresserar mig
  Mer för tips och tricks som kommer direkt från människors badrum tidigt en morgon innan jobbet eller innan festen på helgen, DÄR får man verkligen bra tips! Älskar oxå bilder du visar på fina butiker du besöker. Och att läsa om ditt entreprenörskap:)

  M 2016-12-07 18:56:10
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Ja vad spännande att höra, jag är likadan. Jag inspireras av fina bilder och behöver inte se äktheten bakom det för att kunna inspireras. Fina saker att titta på inspirerar mig! Så, I feel you! =) Vad kul, jag gillar ju skönhet själv så det ska jag komma ihåg att lägga lite mer krut på. Jag har tagit åt mig allt du skrivit, tack för din kommentar! KRAM!

   Sanne Alexandra 2016-12-08 19:14:32
   Svara
 • Jag läser din blogg för att drömma mig bort lite. Du verkar leva ett så härligt liv (även om jag gillar mitt eget också, haha) som är driven, duktig, stilsäker, äter god mat och lever drömlivet med din drömkille! Så himla härligt bara! 🙂 Men ändå inte så att det känns som att du försöker lura någon, utan att du delar med dig av utvalda godbitar och även sämre stunder ibland. Såsom livet är. Du inspirerar mig när du skriver om ditt liv i USA, äter på schyssta restauranger, reser och sköter företag. Är dock inte jätteförtjust när det blir jättemånga bilder på typ samma sak, tex dagens outfit i 17 olika vinklar. Men det är inget som gör att jag skulle sluta följa såklart. 🙂 Önskar att du kör mer rörligt! Dina vloggar du gjorde för ett tag sen var jättebra. Kanske att vi får följa med ut på stan nån dag eller när du ska på hockey. Jätteroligt 🙂 Stor kram och keep up the good work!

  Sara 2016-12-07 15:24:41
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Nä men vad roligt 🙂 Jag sitter just nu i pyjamas, klockan är 13.15 och jobbar, inte så fancy kanske! Haha. Tack för dina fina ord!

   Sanne Alexandra 2016-12-08 19:16:17
   Svara
 • Jag gillar också din blogg precis som den är!! Men du får gärna slänga upp mer matinlägg för just nu har jag NOLL inspiration 🙁 kram

  Johanna 2016-12-07 14:33:18
  Svara
 • Mer skönhet !! hår smink, träning !

  Dasha 2016-12-07 13:31:31
  Svara
 • Din blogg är väldigt mysig! fortsätt inspirera i vardagen, har fööljt dig länge!!
  Blanda pepp-inlägg med tankar och tips!

  Stina W 2016-12-07 13:30:44
  Svara
  • Svar på Stina Ws kommentar.

   Okej! Will do. Jag får ju lite såna infall ibland där jag bara måste skriva av mig och dela med mig av mina tankar. Det är alltid nervöst med responsen då

   Sanne Alexandra 2016-12-08 19:19:42
   Svara
 • Mer frågestunder och videobloggar :D!

  Marie 2016-12-07 13:25:26
  Svara
 • Din blogg äger!!!:))))
  Skriver mer personligt så vi får lära känna dig ännu bättre!
  Sen är listor, träning/kost tips, smink osv också kul läsning såklart!

  Sandra 2016-12-07 13:24:21
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Ska försöka slänga in lite personligt men det är läskigt att ge ut något av sig själv, det är läskigt att låta er lära känna mig. Det är så mycket enklare att bara dela med sig av det ytliga, det är lättare att få kritik för också =) Men jag ska försöka! Kram!

   Sanne Alexandra 2016-12-08 19:21:09
   Svara
 • Heej <3
  Jag kikar in här för att din blogg är härlig, jag gillar dina lite längre inlägg om ditten och datten. Gillar blogg med fina bilder, men din blogg gillar jag för sättet du skriver på. Positiv och glad. Det behövs. 🙂

  Kram

  Emma 2016-12-07 09:47:49 http://embergsten.itgirls.se
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Vad kul att du gör det dom inläggen som blir långa med massa personliga tankar och funderingar är oftast spontana och det är lite läskigt att ge ut sånt! Man vet aldrig hur responsen blir men so far so good =) Kul att ni gillar just dom inläggen! TACK! Kram kram

   Sanne Alexandra 2016-12-08 19:22:04
   Svara
 • Jag älskar variationen på inlägg jag med! Följt dig sen du började blogga och Style by Tyra-tiden (Hammarby-supporter som kom in här pga. Simon :)) och alltid tyckt om att du blandar så mycket i din blogg till skillnad mot många andra svenska bloggare som för det mesta kör på samma ”tema”. Tycker om när du skriver om din vardag då jag själv spenderat många år som boende i USA och känner igen mig i mycket 🙂 Så fortsätt gärna med variationen på inlägg och fortsätt gärna skriva om vad som försiggår i ditt huvud, känslor, osv som du gör så bra idag och som man inspireras av <3

  Sofia 2016-12-07 09:46:23
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Åh det är såå länge! Vad kul. Då känner du nästan mig 🙂 Vad roligt! Vad kul, jag tar till mig allt du skriver och ska komma ihåg det. Stor kram och tack för att du finns!

   Sanne Alexandra 2016-12-08 19:23:09
   Svara
 • Jag började följa din blogg när du började jobba på style by tyra, och sen dess har jag kikat in här varje vecka 🙂 svårt att sätta fingret på varför men det är nog mestadels för att din person lyser igenom dina inlägg, det är inte konstlat på ngt sätt utan väldigt äkta. Och framförallt har du egenskapen att inspirera andra! Allt från mode å styling till träning/hälsa/recept. Tror det är mina favoritämnen i din blogg. Men även när du är lite mer personlig, förstår att du inte vill vara allt för privat men gillar när du delar med dig av dina tankar 🙂 tack för en superblogg! kram

  M 2016-12-06 21:48:04
  Svara
 • Hej! Jag är en av dom som följt din blogg så länge jag kan minnas, började när du bloggade på Style by Tyra och sen dess har jag läst din blogg mer eller mindre varje dag 🙂 Jag läser din blogg för att du känns så äkta, jordnära, ärlig, härlig. Men kanske framförallt för att jag blir så inspirerad av dig många gånger! Och då menar jag inspirerad av allt från hur du klär dig och dina styling-tips, till dina recept och reseinlägg. Och sen bara älskar jag ditt klädmärke som du startat upp, har så många plagg därifrån nu och får ofta så mycket komplimanger när jag bär dom. För övrigt så har den resan också varit helt sjukt kul att följa! Och får jag önska så föredrar jag mest inlägg om outfits och kläd/stylingtips, recept(!!! Äter fortfarande din delizie ofta som jag från första början fick från din blogg. Så mer sånt!!), skönhet/hälsa och träningstips 🙂 Kram!

  Louise 2016-12-06 21:20:42
  Svara
 • Jag måste säga att jag tycker om att du skriver lite om allt, livsstilsblogg 🙂 Tycker om att läsa om din träning, restauranger i NY, resor, din vardag, skönhetstips osv. För mig är det blandningen på inlägg som gör att jag läser din blogg varje vecka.
  Keep up the good job! Kram

  Sarah 2016-12-06 19:30:25
  Svara
  • Svar på Sarahs kommentar.

   JA! Men jag vill vara en livsstilsblogg, skönt att ni är många som uppfattar det för då blir bloggen mer äkta. Jag är ju inte bara intresserad av kläder och styling och skönhet utan sååå mycket mer så jag vill att det ska lysa igenom ibland. Vad kul att du gillar bloggen! Stor kram och tack

   Sanne Alexandra 2016-12-08 19:27:25
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand