Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRIDAY IN CHICAGO

Jag och Malin kickade igång vår fredag med en ”liten” frulle på Pancake house. Det ser ut som det borde vara fler vid bordet men det var bara två hungriga tjejer. Vi hade en heldag ihop ensamma då båda våra killar åkt vidare!

IMG_3645

Efter frukost (där vi satt i tre timmar!) gick vi och handlade lite och i matbutiken hittade vi svensk Glögg, vi blev så glada så vi köpte med oss lite peppisar, mögelost och korv hem så att vi kunde julmysa ordentligt. Sagt och gjort, jag ska visa bilder i ett annat inlägg!

IMG_3650

Efter ett par timmar i soffan med massa julmys, här snackar vi tända ljus, glögg, julfika, julmusik och hela paketet så smet vi ner på stan. Dom bor i närheten av alla butiker så vi knatade dit. Jag fick lov att stanna flera gånger och fota alla fina juldekorationer och utsmyckningar, sååå fint! <3

IMG_3671 IMG_3672

Är inte detta helt sagolikt? Åh! Älskar såna små town houses, så fint.

IMG_3675 IMG_3676

Inne på Topshop blev vi kvar en stund. Här nedan hittade jag två blusar som är SÅ lika mina egendesignade ‘Breasted blazer’ Icke sant? Min blus hittar ni på shopen, den finns i persikofärgat, rött och svart hos mig. Både den persikofärgade och röda är på rea!

IMG_3678

Vi fick hjälp av en gullig tjej som placerade oss i samma omklädningsrum, det var jättestort så vi kunde vara smakråd åt varandra. Jag gillade verkligen denna glittriga lilla blåsan men glittret föll från den så det blev inget köp, hela mitt ansikte glittrade efter åt haha. Skulle velat bära den till något festligt tillfälle och göra den lite ”rockigare” Mjuka slarviga lockar och inte så mycket smink, klänningen är ju så mycket i sig.

IMG_3680 IMG_3681

Provade också denna lilla leopardklänningen som var jättefin, jag tänker den till strumpbyxor och boots nu på hösten och med bara ben i sommar men det blev inte heller något köp. Det kommer så mycket leopard nu förresten, det gillar ju jag så det är ju kul!


IMG_3683 IMG_3686

Ännu mer julpynt i stan. Så himla himla fint och julstämningen höjs med alla dessa fina belysningar.

IMG_3688 IMG_3690 IMG_3693

På Zara fyndade vi båda två! Malin hittade den här superfina leopardkjolen och vi båda kom hem med den. Hur fin? Den tänker jag styla nu i kylan med svarta strumpbyxor, boots och svart stickad tröja meni sommar blir den perfekt till en tunn vit skjorta och klackar. Eller bara med en svart eller vit insoppad tisha! Jag köpte även den här vita silkesblusen, jag har en svart som jag gillar jättemycket så jag fick med mig den här vita hem också som jag invigde redan på kvällen! Jag har fått dille på pyjamasliknande kläder.

IMG_3698 IMG_3707 IMG_3708 IMG_3712

Efter våra fynd kände vi oss klara och strosade hemåt, köpte med oss en kambocha och försöka lista ut vad vi skulle ha på oss under kvällen då det vankades middag. 

IMG_3713

Jag gjorde det enkelt för mig och körde på vit silkesblus, gråa höga jeans och lårhöga mockastövlar. Enkelt!

IMG_3727
Vi piffade till oss och stack till restaurangen!

 

IMG_3726 IMG_3728 IMG_3729

Malin hade bokat Momotaro som är en asiatisk restaurang som var SÅ bra. 10 av 10! Jag visste att Malin skulle ta med mig till något bra, allt vi har ätit har varit så bra. Litar på både Markus och Malin när det kommer till mat =)

IMG_3738

Här satt vi i flera timmar och åt små goda rätter och pratade om allt mellan himmel och jord. Mer bilder från middagen kommer! Våra killar är ju bästa vänner så det var verkligen jättekul att vi fick lite tid ihop själva! Vi har ju träffats en hel del men inte ensamma så det var roligt att få lära känna varandra bättre =) Malin är en riktig stjärna och jag är glad över att hon kommit in i mitt liv sedan jag och J blev tillsammans!!

IMG_3740 IMG_3751

När vi hade ätit och pratat i flera timmar så kände vi oss lite danssugna så vi stack till en bar och drack varsin stor margaritha och dansade på!! Våra killar brukar skoja om att det är lite fart i oss, båda gillar att vara ute och dansa haha. Det var en sååå rolig kväll och vi båda ville hem samtidigt så vi vaknade pigga och glada i morse. En riktig pangfredag!! <3 Tack Malin och Chicago för det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Såg din fantastiska kappa i beige från Suit and Supply. Vet du när de öppnar, om det är innan året är slut?
    Vill så gärna ha en likadan kappa, den är verkligen PERFEKT.

    BD 2016-12-04 20:42:28
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind