Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GOOD VIBES ONLY

I tisdags hade jag lunch/lunchmöte med Faye som driver bloggen Fitnesstoast. En superduktig entreprenör med så himla härlig energi. Riktigt cool och härlig tjej! Vi rev av dom flesta ämnena, vi började gå igenom jobb men kom även in på politik, hur det är att bo någon annanstans än Sverige, relationer och mycket mer. Vi tänkte och tyckte väldigt lika och jag lämnade lunchen med en så himla bra känsla! En riktig powerwoman!

Faye släpper snart en kokbok som jag inte kan vänta på att få bläddra i. Hon är utbildad PT och en hälsojunkie och sitter inne på skills i köket så det blir spännande.

Jag bjöd henne för övrigt på lunch på Dudley’s. Gå dit om ni är i NY! För övrigt så var det spöregn och trafikkaos så det slutade med eftersom jag blev sen pga köerna att jag klev ur bilen och sprang till stället, därav mitt dyngsura hår haha.

// I met with this superwoman the other day. She writes the blog Fitnesstoast  and are soon coming out with a cookbook with a lot of healthy recipes. So excited, can’t wait to have it! We had such a great an inspiring lunch, we were very alike and she had so great energy. Had this great feeling when I left lunch. Such an inspiration and good person! <3 Go to Dudleys btw if you want a great spot for lunch. Aaand, so my hair is all wet from running from the cab to the lunch place because of the traffic haha.


15292734_10155438764508906_1673897262_o
15311581_10155438764503906_1771569678_o

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Sanne ,

    Hoppas du har tid för att svara på min kommentar. Jag såg på din instastorie för inte så längesedan att du var på bio med några vänner där stolarna var riktigt härliga och man kunde beställa mat osv. Jag och killen åker till NY på måndag och varje gång vi reser till USA vill vi alltid gå till en härlig nice biograf. Vad hette biografen ni var på? Jag kan googla upp adressen själv 🙂 och har du något annat tips på grymma biografer som de har i California eller liknande ? Supertacksam för svar <3

    Theresa 2016-12-02 09:22:20
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind