Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HOW TO DRESS THIS FALL AND WINTER?

Det behöver inte vara så svårt att klä sig till höst och vinter. Om man har en bra basgarderob, tänk stickade tröjor och jeans så är man nästan good to go. En värmande och fin jacka ihop med ett par schyssta boots så behöver det inte vara mer komplicerat än så!

Först vill jag hylla den här jackan. Jag har bott i den sedan jag köpte den och nej det är inte dyrgripen från The Arrivals. Denna hittade jag nämligen för under tusenlappen HÄR. Så bra kvalité och den värmer bra!

Men till något annat som jag måste hylla. Mina egendesignade jeans. I hösten & vinterns kollektion har jag designat två par grå/svarta jeans, ett par bootcut (som kommer när som!) och ett par skinny jeans. Och det är dom jag vill hylla här! Jag är ju en riktig jeans-tjej och har alltid varit så jag tycker nog att jag är mer eller mindre expert på att hitta bra jeans.

Nu när jag får chansen att designa mina egna jeans i och med att det är mitt yrke numera så passar jag ju såklart på, jeans i min kollektion är ett måste.

Dessa ‘Skinny jeans’ här nedan är helt fantastiska. Dom är fransiga upp till vid midjan och även ner till, dom ser liksom avklippa ut. Den gråa färgen är grym och modellen är bara så snygg på. Stretchiga och sköna! Jag har ju burit mina så mycket tidigare, ni har sett det i bloggen om ni lagt märke till det. Jag har dock inte pushat för mycket för dom eftersom dom kom in i butik idag.

Ni hittar dom HÄR. Jag har strl 32 i dom och jag är i vanliga fall en 24/25a. 599 :- kostar dom och är värda 1599:- Jag kan verkligen stå för dessa och bära dom minst en gång i veckan. Riktiga dröm-jeans. Get your pair now!

Stickade tröjan kommer in i veckan på SanneAlexandraShop.

// What to wear for fall and winter? It doesnt have to be complicated, at all. If you just have a good basis, great jeans and knitwear you are pretty  much good to go. Except that you need a warm and cozy jacket and boots. But then, you’re all good. I just got this jacket and I have worn it pretty much every day since and No – the jacket is not the expensive one from The Arrivals this one is from HERE  so cheap but so so good. The quality is amazing! But what I wanted to talk about today was jeans, I am and have always been obsessed with jeans. I would say im a jeans pro from all jeans I bought during the years. So, now when I have my own brand I wanted to design my own jeans. The perfect ones… And here they are. I just love them. I wear them every week! Get them HERE. I wear size 32 and im usually a size 24/25. Xoxo

skinnyjeans
skinnyjeans1 skinnyjeans2 skinnyjeans3skinnyjeans5 skinnyjeans6 skinnyjeans7

Här nedan kommer lite andra tillfällen då jag burit jeansen;

sa jeanssajeans1springstreet fauxfurgreen2 detialjacket9 (1 av 1) jacket (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • När du gör reklam för ditt eget märke bör du nog märka dom inläggen med ”i samarbete med Sannealexandra” 🙂

    Lisa 2016-11-29 18:16:41
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!