Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THANKSGIVING

Vilken mysig Thanksgiving vi hade igår! Thanksgiving ska man ju fira med nära och kära och vi har ju familj i stan, J’s kusin och sambo som jag nämnt tidigare. Vi började med avokadomackor och chokladcroissanter på The Standard med kompisar som är i stan och fortsatte sedan att mysa runt i staden som var helt död, stängt överallt och folktomt.

Vi strosade på High Line upp mot Midtown till våra vänner. Vi var bjudna på julmys! Så mysigt. Kan inte förstå att julen snart är här?

Kappan som många av er frågat om är från från Suits & Supply womens collection som ännu inte är officiell, det är ingen press som vet om att Suits & Supply släpper en tjejkollektion. SÅ magisk är den! <3 Jag uppdaterar er när den är official och ni kan shoppa kläderna. Jag lovar er att ni kommer gilla det. Min tröja kommer i alla fall från H&M och ni hittar den HÄR.

Vi avslutade i alla fall kvällen så som Thanksgiving ska vara, med familj och mat, dock ingen traditionell mat för oss utan vi åt på Schillers och det var en riktigt härlig middag. Jag och J tänkte att Schillers kanske ska blivit vår tradition för att fira tex Thanksgiving, jul os.v. Vi kommer ju inte fira jul med familjen så vi kanske ska avsluta vår julafton där bara vi två? Vi har planerat svenskt julbord med en annan svensk familj men efter det tänkte vi mysa bara vi, det är ju inget som kommer höra till vanligheterna på jul framöver så vi får väl passa på göra något annorlunda! <3

// So yesterday it was Thanksgiving, we didnt really celebrate like we ”should” We celebrated with family and food tho, so pretty much the same. Many of you was wondering from my pictures on instagram where my coat is from. So it’s Suits & Supplys brand for woman that is not released or official yet but ill let you know when it is.. and when you can find it online or in a store. Xoxo

IMG_2814IMG_2819 IMG_2820 IMG_2825 IMG_2858 IMG_2884 IMG_2906 IMG_2913 IMG_2920 IMG_2921 IMG_2924 IMG_2926

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind