Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SATURDAY. BARRE, WEDDING SHOES, DISCOUNT CODE

Då var det lördag. Så skönt att vakna upp i morse utan alarm, jag låg i sängen och drog mig och har faktiskt nu klickat hem ett par bröllopsskor från Aquazurra, jag tror dom blir perfekta till klänningen. Nu har jag just varit och tränat Barre, det är typ det bästa jag vet. Älskar Barre och jag blir så pigg och stark av det, jag får riktigt bra energi efter passen. Jag börjar också se resultat, kroppen blir tonad och det är ju härligt på köpet!

Nu sitter jag och chattar lite med Sofia & Johanna och om en kvart ska jag ringa mamma på facetime som har lite familj över så vi kan prata lite och se varandra! <3

J är på bortamatch idag men kommer i natt så vi är lediga ihop i morgon. Jag ska iväg senare på lite vin med lite ladies men annars är denna lördagen rätt öppen. Så skönt! Jag ska ta mig en härlig lunch snart, ska se om någon av spelarfruarna är hemma så kanske någon vill haka på.

Glöm inte att jag fortfarande kör Black Friday erbjuandet med 30 % på allt på shopen. Här nedan ser ni mig i min päls som finns online. Jeansen och den kabelstickade tröjan kommer in nästa vecka! Can’t wait. www.sannealexandrashop.com

XOXO

// Saturday and It feels so good to sleep in. I woke up, worked from bed and finally found the perfect wedding shoes from Aquazzuara. So excited to try them on! Will look so good with my dress. Now I just got off Barre class, i freakin love Barre its like my fave thing to do. So much fun!!! Now im on whatsapp talking to some friends, about to call my mom in 10 minutes, she has dinner with my family and relatives so we are gonna facetime so we can pretend that im there with them! J is on the road so im gonna meet up with a girl later on tonight. Happy he gets back tonight tho, we have a day off tomorrow. 

Dont forget that I have 30 % off all my clothes on the webshop. Below you see me in my ‘Green faux fur’ the knitwear and jeans are coming in this week, can’t wait. Xoxo

springstreet
springstreet1 springstreet2 springstreet3fauxfurgreen1 springstreet6 springstreet5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag beställde träningsjackan i lördags men missade att man måste skriva in en kod för att få rabatten. Går det att fixa det i efterhand? Valde faktura som betalsätt så tänker att det borde gå att korrigera? Kram

  Linda 2016-11-28 08:53:44
  Svara
 • http://bit.ly/2gufkkX Så kul spel ???

  Massivee 2016-11-27 11:12:15
  Svara
 • Snygga du! x
  http://josefinmolander.com

  Josefin M 2016-11-26 20:27:39 http://josefinmolander.com
  Svara
 • Så fin pälsen är på! Vilken storlek har du i den? 🙂

  Elvira 2016-11-26 19:48:33
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind