Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GOOD NIGHT FROM NYC

Nu har vi precis kommit hem från vårt Thanksgiving firande på Schillers. Så mysigt!

Vi ska precis sova, ska försöka avsluta vårt hemnet-knarkande först. Gud vad vi spenderar tid där! J ligger inne där just nu och jag avslutar lite kvällsjobb inför Black Friday. Jag kommer att köra en rabattkod på shopen i morgon men jag vettetusan om jag orkar åka in och trängas med folk inne i stan i morgon. Även fast jag hade tyckt det var kul att börja spana lite bröllopsskor. Kanske kunde ha gjort ett kap? Jag ska ha med mig dom skorna jag ska bära på bröllopet i Januari när jag ska få testa klänningen igen, det är ju lite tid kvar men det vore roligt att börja spåna lite. Tips någon?

Här nedan kommer en detaljbild på en outfit ni får se snart. Allting på bilden är från mitt eget märke förutom väskan. Pälsen, den kabelstickade tröjan och jeansen är från SanneAlexandra. Det som inte finns i shopen nu är på g in, jag tror byxorna kan komma upp när som, dom skulle plåtas idag hörde jag en fågel viska i mitt öra.

Godnatt mina vänner <3

// We are just about to sleep. We got home a little while ago from our Thanksgiving celebration at Schillers, it was so nice. Now I need to finish work, had to fix some for my Black Friday discount code. Im not gonna go to the city tomorrow for Black Friday, even though I would wanna look for wedding shoes. Any ideas? Well.. The pic below is a detail picture, Ill post the full outfit soon. Everything on the picture except the bag is from SanneAlexandra so what ever you can’t find right now should be online soon. G night friends <3

detial

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind