Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ANOTHER TRUMPET SLEEVE

Pjuh, vilken dag. Den har gått i ett. Nu är klockan 00.00 och jag sitter och jobbar av lite. J har ledig dag i morgon och det är ju Thanksgiving så jag kommer mest vara online via mobilen så jag har lite att ta itu med innan jag ska sova.

Efter att jag stressat runt i stan åkte jag till kvällens match mot Toronto. J’s kusin och hennes sambo är här så jag mötte upp dom på arenan så hejade vi ihop. Gud vilken svettig match, det slutade med straffar och J satte sin straff vilket gjorde så grabbarna vann! Jag blir alltid lika nervös när han ska lägga straff…. Fy.

I morgon vankas det brunch på The Standard, det verkar vara ett av dom få ställena som är öppna i morgon. Thanksgiving är ju den största högtiden här borta, det är den högtid flest firar så nu ska det firas! Älskar traditioner. Hoppas Thanksgiving kommer kännas viktigt för oss en dag, just nu har vi ju ingen speciell känsla för det.

Idag bar jag min nya stickade tröja från SheInside ihop med mina ‘Bootcutpants’ som är min egen design – får jag fråga, hur magiska?! Dom kommer in när som. Dom är på Nakds kontor så jag väntar ivirigt att dom ska komma upp på sajten. Det är min SA logga på knappen framtill.

Men så länge, ni shoppar den stickade tröjan HÄR.

// What a day. I should be exhausted but I still have adrenaline from tonight game. Devils won on a shoot out, J scored and I was sooo happy!! Proud. Now I need to get some work done because of Thanksgiving tomorrow, im gonna be online through my phone but not work as much from the computer. J has a day off so we are also celebrating Thanskgiving, in our way. Really hope that Thanksgiving is going to feel like a important tradition for us one day.

Today I wore my new top from SheInside, get it HERE. And ‘Bootcut pants’ from my own brand. Its my own design – how amazing are they? Ah. They are coming up on the shop very soon, im just waiting!! Xoxo.

sheinsidetrumpetsheinsidetrumpet1 sheinsidetrumpet2 sheinsidetrumpet3 sheinsidetrumpet4 sheinsidetrumpet5 sheinsidetrumpet6

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Byxorna är fina, men gillar inte att dragkedjan glipar under knappen. Antingen har du för liten strl på dig eller så är de felsydda!

  Fia 2016-12-04 12:14:20
  Svara
 • Har dem kommit in i din webbshop än?? För jag hittar dem inte:( kram din blogg är jättebra!!

  Filippa 2016-12-03 10:32:56
  Svara
 • Inte för att vara sån … MEN SHIT VILKA SNYGGA BYXOR!!! Hoppas dom kommer in till imorgon Black Friday så jag kan köpa dom ?

  Matilda 2016-11-24 09:19:19
  Svara
 • SANNE! Dör för byxorna. För en 27/28 i jeansstorlek och är 183 cm lång – 1) tror dessa byxor är långa nog för mig? 2) vilken storlek ska jag ha? 3) vad ca kommer de kosta?

  Rosanna 2016-11-24 08:38:58
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind