Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOMETIMES IT’S REALLY REALLY HARD.

Ni vet, vissa dagar vaknar man och kliver upp peppad på en ny dag. Man har mycket att se fram emot och vill bara kicka igång dagen!

Just nu är jag inne i en period där motivationen tryter något enormt. Jag vet varför, det är svårt att driva bolag och i vissa tider är det så mycket frågetecken och press att det är svårt att veta varken in eller ut. Jag är ju inte en expert inom alla områden. På dom flesta bolag finns det anställda inom sin expertis, det är inte fallet för mig riktigt..

Men, det enda som kommer att hjälpa när motivationen tryter är att gneta på, det är i dessa tider jag ska lägga ännu mer fokus och tid på det. Det kommer att löna sig, efter hårt jobb får man alltid någon slags belöning. Det är i tuffa tider man visar vad man går för!

Nu börjar julhandeln och alla vi inom handelsbranschen är nog rätt stressade och hårt pressade. Det är bara att kavla upp ärmarna och köra, vad annars? Det ska ju dessutom bli kul att veta att en vissa av er kommer få fina julklappar från mig =) Bara det gör mig motiverad och glad.

Men vissa dagar känner jag bara ‘Varför tog jag inte en enklare väg?’ Varför valde jag att starta eget? Men det har ju varit något som tagit mig hit och det är ju jag själv, mitt eget driv och mina egna drömmar och visioner och det är ju tufft ibland. Jag tröstar mig då med att jag vet hur det känns när det går bra, när mitt företag går i rätt riktning och jag säljer som tusan och kan klappa mig på axeln. Jag kan ju fortfarande minnas känslan när jag insåg att jag hade sålt slut en av mina jumpsuits på mindre än en månad, 300 stycken. Hur hände det? Sådana dagar blir jag såklart stolt som en tupp eftersom jag byggt upp allting själv!

Jag antar att det är det som är grejen med att bygga upp något själv. Det är en del motgångar som följer med på köpet. Om ni visste hur många gånger jag gråtit över att jag inte vet var jag ska ta vägen, hur många nätter som varit sömnlösa över nervositet, hur hård pressen kan kännas och hur illa jag kan må när jag vet att allt landar på mig i slutändan. Varför döpte jag det till SanneAlexandra?! Hela mitt varumärke är ju byggt på mig själv, presterar inte jag så dör det ut..

Det är i alla fall något jag är väldigt stolt över, mitt klädmärke och min blogg. Jag lägger själv upp mina dagar och ser själv till att det säljer på sajten så att disciplingen har behövts sedan dag 1. Nu ska jag försöka vända den här trötta motivationen till något annat, jag planerar in några extra spännande möten, lyssnar på på min favoritmusik, tränar ett extra pass för att få mer energi och tänka på annat, lyssnar på fler peppande podcasts och fyller en stor kasse med kläder och åker och plåtar så jag får mer bloggmaterial och ser till att må så bra jag kan. En lugn helg väntar och det behövs inför December!

LOVE, S

Diane7 (1 av 1)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Alltså jag blir SÅ lättad när jag läser detta inlägg. Jag driver själv eget och har hållt på i lite över ett år. Jag vet verkligen hur det känns när man har idetorka, ingen motivation men vet att man måste leverera varje dag för att inte ”gå ner sig” dessutom kanske man har ideer som är superbra men som man helt enkelt inte har råd att lägga pengar på. Jag är själv inne i en sådan period då jag har svårt att se poängen med att inte ta ett annat jobb med Alla tryggheten som faktiskt medföljer i att vara anställd. Men jag försöker ha samma tänk som du, och påminna mig själv att den passionen mitt företag kommer ifrån kommer jag tacka mig själv för att jag har tagit tillvara på. ibland är prestationsångesten faktiskt outhärdlig, men jag tror på mig själv i slutändan. Men det är strongt att du skriver ett sånt här inlägg eftersom att man alltid vill ge bilden av att ens företag är flashigt och tiptop. Vi fortsätter kämpa och peppa varandra och i slutändan kan vi skåla i champagne och se att allt var värt vårt slit!
  Kram

  M 2016-11-24 14:27:12
  Svara
 • Du är Kung! En förebild för unga tjejer som vill skapa något eget!

  Tomas 2016-11-23 19:40:41
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Pamela Bellafesta