Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CALI LOVE

Då var jag hemma! Veckan bara flög förbi. Veckan i LA var i allafall så bra den bara kunde bli, förutom en liten sjukdom på mig men det gav sig fort så det var ingen fara! =) Jag får se när jag åker dit nästa gång. Det dröjer nog inte allt för länge! Mår SÅ bra i den staden och mår så himla bra ihop med Johanna & Sofia <3

Jag fullkomligt älskar klimatet i Cali. Allt blir så mycket enklare när solen skiner? Alla problem förminskas och jag blir verkligen mer relaxed. Jag minns verkligen hur vädret påverkade mig när jag bodde där.

Nu när jag var där borta läste jag inte en enda blogg, jag tittade mindre på telefonen och jag levde så mycket mer i nuet. Jag tror att många tar vara mer på tiden när solen skiner, det finns ju automatiskt mer att göra och i och med det mindre tid i soffan och mindre tid att sitta och fundera och titta på serier vad tror ni? På sommaren har vi svenskar mer saker för oss, dels har många av oss semester men så har man fullt upp att leva när vädret är fint. Min bloggstatistik skjunker ju alltid drastiskt när solen skiner i Sverige och det blir varmare ute, det glädjer mig. Då vet jag att många är ute och har det bra <3 Både jag och J pratade om att vi skulle trivas att bo någonstans på den sidan. Inte för att jag skulle byta ut mitt liv här men det finns ju fler platser på jorden jag skulle kunna bo på =) För mig är solsken sådan livskvalité! Här är vintern kortare, det kan bli riktigt kallt men solen skiner oftast, det gör mig så himla glad.

Resan hem gick smidigt i alla fall och det känns så härligt att vara hemma igen, det är alltid skönt att komma hem och sova i sin egen säng! Jag körde en favorit i repris på planet och lyssnade på podcasts hela vägen och sov litegrann. Nu när jag kom hem så njöt jag verkligen av att kliva in i lägenheten. Jag älskar vårt liv här och tycker det är så lustigt att nu när jag åkte ”hem” så är det hit, till Hoboken. Vårt hem. Så mysigt!

När jag kom fram till lägenheten så hämtade jag ut en massa paket (samples bla) i lobbyn och sedan har jag röjt i lägenheten, packat upp, tvättat flera maskiner massa och plockat i ordning. Nu sitter jag inlindad i en filt och kollar J’s match. I morgon kommer han hem och vi ska ha myskväll, längtar! <3

// IM HOME. Feels good to be back even though i LOVE LA, I could totally live there. Amazing city and the weather is just… ah. Everything gets so much easier when the sun is shinig? There are so much more to do and life feels easier. Now im back home and I unpacked as soon as I got home so I have done laundry, had take out and now im watching J’s game. Miss him!! So happy he is coming back tomorrow. Yay! Xoxo

Här nedan är på en kompis fina balkong =)

laguna

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind