Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FUTURE PLANS AND DINNER AT SUNSET

I fredags kom J hit till Weho för lite häng med oss brudar. Jag och J väntade in middagen genom att slå oss ner på Joans on Third och åt lite charkisar och pratade om framtiden. I och med J’s yrke så är ju framtiden alltid lite oviss, vi vet ju inte riktigt var vi kommer bo så vi satt och pratade om vad vi hoppas och drömmer om och pratade om var vi en dag kommer ”settle down” när J’s karriär är över. Även fast vi båda är jättenöjda där vi är i livet just nu så är det mysigt att prata om framtiden med sin fästman <3

Vid sju åkte vi upp mot Sunset och mötte upp tjejerna på Boa. Det stället levererar alltid, det är ett steakhouse med riktigt bra mat och härlig miljö. Vi alla åt varsin köttbit och så beställde vi in en massa tillbehör så som potatismos med tryffel, pommes, blomkål med getost och mycket mer. Det är så roligt tycker jag när J får träffa Johanna och Sofia eftersom dom är så härliga vänner som jag vill att han ska få lära känna bättre och så roligt att dom får träffa honom som jag pratar om hela tiden. Han såg jättemycket fram emot att få träffa dom också! Vi satt och pratade och drog upp massa sjuka minnen från när jag bodde här, så som att jag och Johanna var med i 2 musikvideos så vi satt och skrattade åt det och vad vi hade på oss i videon.

Vi har minsann blivit äldre allihopa och vi hoppar inte direkt på allt på samma sätt som när vi var yngre, konsekvenstänket har utvecklats haha. En väldigt mysig fredagskväll!!

// On friday J came to Weho and we had some charcuteries and talked about our future, even though we are so happy where we are right now its fun to talk about and also since it’s so not clear for us where we will be because of J’s hockey. Around 7 we took an uber to Sunset to Boa for dinner with the girls. It was soo good and we had so much laughing about old memories like me and Johanna in different hip hop music videos haha… we were young and… thought why not. We are clearly getting older. Such a great night and im so happy J got to see the girls. Xoxo

boa
boa1 boa2 boa3 boa4 boa5 boa6 boa7 boa8 boa9

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind