Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

N GENESEE // FIRST DAY IN L.A

I morse vaknade jag olyckligt nog upp jätteförkyld. Var alldeles snuvig, hängig och irriterad i halsen. Varför nu? Jag är så sällan sjuk. Jaja,  jag har ingen feber iaf. Jag låg kvar länge i sängen i morse och jobbade men strax innan 12 så gick jag ner till Toast där jag äntligen skulle få träffa Sharareh. Det var SÅ roligt att få catcha upp, jag har saknat henne <3 Vi babblade på ordentligt många timmar och allt mellan himmel och jord. Så flummigt samtal, vi glömde bort vad vi pratade gång på gång så vi skratta mest haha.

Efter att vi ätit på Toast gick vi till Le Pain på Melrose och tog en iskaffe med en kompis till Sharareh och sedan skiljdes vi åt. Hon skulle till Malibu och jag behövde gå hem och vila lite, jag är verkligen så himla snuvig. Medan jag gick hem gick jag i lugn och ro och myste på alla små gator, jag är back på N Genesee och jag är så förtjust i det här området. Jag gick och drömde mig bort och blir alltid så nostalgisk här.

Jag får upp smaker i munnen som påminner mig om min tid här, jag får upp dofter och flashbacks och ibland snabbspolar jag tillbaka tiden 6 år. Det är så sjukt, jag har så mycket starka minnen här. LA är en plats där jag känner att jag blir väldigt mycket ”i nuet” Jag vet inte vad det är men tempot är sakta, det är ganska tyst och folk är glada. Mindfulness, älskar det. Det passar mig, jag trivs i LA, det är så slappt och okomplicerat.

Nu ska jag sätta mig i soffan och slå på J’s match, han är i Dallas. Sofia och Johanna och jag ska äta middag ikväll, väntar in dom just nu. Vi har alla haft en lång dag så det blir home delivery. Megamys!

// My first day in LA and I woke up with a bad cold, can’t believe it, why now? Well. I worked from bed for a couple of hours and then I met up Sharareh at Toast, I’ve missed her and we had sooo much to talk about, we keps interrupting each other and forgot what we talked about so just laughed for like 5 hours haha. After that we went for coffe at Le Pain with another girl. When Sharareh had to leave for Malibu I walked home and just tried to be present, it felt so good. LA is actually a place where I get very present, everything goes so slow and people are so relaxed, that is so me, I love it. I get so nostalgic when Im here, its insane I can literally just fly away in my own thoughts and I get flashbacks all the time from when I lived here. It’s amazing! Now im gonna try to feel better and put on J’s game on tv. Johanna and Sofia and I are having dinner as soon as they are done w work, we all had a long day so we are doing take out. Xoxo

losangles (1 av 1)losangles1 (1 av 1) losangles2 (1 av 1) losangles3 (1 av 1) losangles4 (1 av 1) losangles5 (1 av 1) losangles10 (1 av 1) losangles11 (1 av 1) losangles12 (1 av 1) losangles13 (1 av 1) losangles14 (1 av 1) losangles15 (1 av 1) losangles16 (1 av 1) losangles7 (1 av 1)-2 losangles19 (1 av 1) losangles20 (1 av 1) losangles21 (1 av 1) losangles22 (1 av 1) losangles23 (1 av 1) losangles24 (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Dina bilder är SÅ fina. Älskar färgerna. Vilken kamera använder du?

    G 2016-12-04 22:18:35
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Pamela Bellafesta