Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BACK IN LA

Då var jag här! Jag har legat vaken och jobbat sedan 07.00. Nu är klockan 08.15, solen skiner in i rummet och någon klipper gräset utanför. Det känns som vanligt inte konstigt att komma hit till LA utan precis som att komma ”hem” typ.

Flygresan hit gick så bra. Jag gillar ju att flyga! Jag var på planet i ca 5 timmar och 30 minuter och jag tittade inte på en enda film, jag plöjde podcast efter podcast och avslutade med att anteckna lite. Ser ni hur jag reppar mitt eget märke haha? Smygreklam!

När jag landade vinkade jag av min kompis hejdå som jag flög med, hon skulle hem till sin familj och jag hoppade in i en uber till Johannas jobb. Därifrån åkte vi direkt till Melrose och satte oss ute på Urth Café. Jag beställde i vanlig ordning en kyckling pestosallad. Jag vet inte om jag provat något annat där? Den är SÅ god. Vi satt i två timmar utomhus och bara pratade i kapp och skrattade!

Jag somnade såklart sedan i soffan av jetlag när vi tittade på tv. Kröp sedan när i hennes/vår säng (jaaa det är faktiskt vår gamla säng vi köpte ihop haha!) och somnade fort. Nu tänkte jag snart snöra på mig träningsskor och ta en promenad ute i det fina vädret. Idag ska jag träffa Sharareh, så fort hon vaknar. Hon lider ju inte av jetlag som en annan <3

Puss!

// Im finally in LA. Feels so good to be back, feels pretty much like home to me. The flight here was so good, i didn’t watch one movie, I listened to podcast all the way here haha. It was so nice though. Do u see how I am such a sneeky person with my logo on my pen and notebook? Marketing =)) When I came to LAX I said bye to my friend and took an uber to Johanna, we ended up having dinner at Melrose ave, we both love Urth Café so we just sat outside for two hours and catched up. Fell a sleep in the couch when I got back here, jetlag kicked in. Now im up early working, about to eat some breakfast and put on my work out clothes and take a long walk in the sun. Yay! Feels so good to be here!!! Meeting up with my friend Sharareh later, cant wait <3

backinla5 (1 av 1)
backinla3 (1 av 1) backinla (1 av 1) backinla2 (1 av 1) backinla4 (1 av 1) backinla1 (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind