Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY WEEKEND – PASTA, HOCKEY GAME, AIRE SPA, SHOPPING & SWEDISH CANDY

Här kommer min helg i bilder. Det har varit en bra helg! Just nu pågår det packning här hemma, vi båda åker iväg i morgon. Jag till LA och J till Dallas där deras roadtrip startar.

I fredags hade J bortamatch, jag var bjuden hem till en av ”tjejerna i laget” som jag fortfarande kallar det. Hon hade lagat pasta bolognese och en annan tjej hade gjort jättegoda cupcakes. Vi drack vin, snackade politik och mycket annat och kikade lite på matchen.. Jag var nog inte helt med…

Jag hade på mig en ny topp från Lindex och lockade håret dagen till ära, det händer inte varje dag!

fridayyy (1 av 1)
fridayyy1 (1 av 1) fridayyy6 (1 av 1) fridayyy3 (1 av 1)

Killarna spelade i Buffalo (och vann på övertid!) och när matchen var slut och jag satt i en uber påväg hem smsade J mig, jag skrev att jag längtade tills han kom hem och berättade att jag sparat en cupcake åt honom. Han smsade tillbaka och frågade om jag såg matchen, ja svarade jag och hade missat att han brutit näsan. Han förstod att jag inte hade sett det för då vet han att jag hade hört av mig och varit orolig!! Jag fick lite dåligt samvete att jag inte såg just det <3 Stackarn, det måste göra så sjukt ont! Dom vred tillbaka näsan på plats och det sa han gjorde skapligt ont. Lämnade en cupcake och en liten lapp tills han kom hem och kröp ner.

fridayyy4 (1 av 1)

Dagen efter hade han match igen och han skulle spela med den brutna näsan, ingen vila här inte. Vi chillade i soffan, brunchade, pratade och hängde hemma hela dagen.

fridayyy5 (1 av 1)

På kvällen kom en kompis hit som skulle med på kvällens hemmamatch. Jag hade på mig mina ‘Suede pants’ (länk) och lördagsklackarna var på! Lördagsmatcher är så kul!

satin3 (1 av 1) satin (1 av 1)

Dom spelarfruar som hade tid kom tidigt för att jobba innan matchen. Det var Food Ride, vi tog emot mat i utbyte mot matchbiljetter och all mat gick till ‘Food Bank Of New Jersey’

satin4 (1 av 1)

Grabbarna vann matchen med 4-2 och efter matchen åkte vi hem och drack vin och surrade till sent på natten då vi beställde hem pizza.

I morse hade vi ställt klockan på 9 då J hade bokat spa åt oss. Han hade bokat Aire Spa i Tribeca som är helt magiskt. Vi har varit där en gång tidigare när vi fick det i julklapp av mina föräldrar och vi har pratat om det sedan dess!

Jag bar en bikini från Chloe.

sundayspa (1 av 1) sundayspa1 (1 av 1) sundayspa2 (1 av 1)

Efter vi hade spat och fått våra behandlingar så klev vi ut i Tribeca där solen sken och termometern visade 16 grader. Så härligt! Vi gick och åt brunch på Two Hands. Deras avokadomackor med ägg är ljuvliga! Jag blev mätt men J beställde in två rätter till efter denna mackan haha..

sundayspa3 (1 av 1) sundayspa4 (1 av 1) sundayspa5 (1 av 1)

J behövde sedan shoppa skjortor så vi gick upp till Soho. Killarna bär ju kostym till varje match så det går åt en del! Vi gick till J’s favoritbutik Suits & Supply och blev kvar i 2 timmar..

sundayspa6 (1 av 1)
Kolla vad söt han är med sin svullna näsa. Den verkar läka bra och näsan är rak fortfarande =) Han köpte den här fina jackan och polotröjan nedan.

sundayspa7 (1 av 1)

Vi härjade runt i butiken, ni måste gå dit med er pappa/pojkvän/bror/kompis om ni har vägarna förbi en Suits & Supply butik. Du kan skräddarsy kostym, shoppa väldigt fina kläder och inspireras till max. Butiken är också en upplevelse i sig, tre våningar hög och personalen är så välklädda och proffsiga. J provade faktiskt även smoking till bröllopet, han pratar om att han ska sy upp sin smoking där eventuellt.

sundayspa8 (1 av 1) sundayspa9 (1 av 1)

Jag blev sedan uppbjuden till deras hemliga showroom högst upp i byggnaden där allt gick att köpa på plats. Suits & Supply släpper ett märke för tjejer men ingen press vet om det ännu. Dom letar just nu lokal så dom har en liten butik högst upp nu som inte är officiell. Försäger jag mig nu? Jag fick i alla fall vara en av dom 50 första som fick se kläderna och jag kan säga att jag har ett nytt favoritmärke och en ny favoritbutik, WOW! Allt var on point. Jag förälskade mig i denna jumpsuiten men kom hem med en kamelfärgad kappa som jag letat efter så länge. Idag hittade jag den perfekta! Så glad.

sundayspa15 (1 av 1) sundayspa22 (1 av 1) sundayspa23 (1 av 1) sundayspa24 (1 av 1)

Vi strosade sedan till West Village och köpte med oss lösgodis hem från Sockerbit. Yum! Vi tog sedan tåget hem till Hoboken och åt sushi innan vi slog oss ner i soffan. Nu är vi båda redo för avfärd i morgon!

sundayspa25 (1 av 1) sundayspa26 (1 av 1) sundayspa27 (1 av 1) sundayspa28 (1 av 1)

Nu ska vi umgås innan vi skiljs åt i morgon igen. Det var min helg i allafall! Hoppas er helg varit fin <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Var kommer den vita blusen ifrån? Sååå fin ju!

    Ida 2016-11-17 15:35:14
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Pamela Bellafesta