Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THIS ENERGY THOUGH

Alltså, jag har på riktigt typ den bästa dagen i år hittills? Av ingen speciell anledning. Jag har så bra känslor i kroppen och så mycket energi och det har verkligen inte hänt något speciellt.

Jag vaknade i morse rätt låg, trött och ängslig. Jag har den där veckan på månaden där både magen och ryggen kan värka lite men jag tänkte att jag kunde gå till min Barre klass och köra i mitt tempo, inte liksom behöva gå dit och tokpressa mig. Jag åt frukost, tog min dagliga dos av d-vitamin och gick dit, passet var svinjobbigt men gick bra och kom därifrån med en kropp som mådde mycket bättre och så kände jag mig så pigg.

Solen sken vid vattnet så jag köpte en kaffe på Starbucks och ringde farmor. Hon undrade vad jag går på för att jag är så speedad och pigg men jag är bara så fylld av energi i både huvudet och kroppen. Jag har ju precis som alla andra mina struggles, det är vissa grejer med bolaget som är kämpiga, en stor summa pengar ska in till skatteverket för momsen i September, jag är långt ifrån familj och nära vänner men vissa saker man inte kan påverka måste man bara låta ligga där och inte tillåta en ta över ens tankar. Men jag försöker att inte ta vissa saker på för stort allvar, jag kämpar på och inser att livet alltid kommer att bjuda på massa utmaningar, det bara är så. Men eftersom att det så försöker jag att släppa sådant jag inte kan påverka och försöker att ta så bra hand om mig själv och mina relationer som möjligt, så att jag i allafall står trygg själv när saker omkring mig rör till sig.

Alla har vi ju vårt, jag är väldigt tacksam över att mina ”problem” är så små just nu, jag vet ju hur det känns när man mår riktigt dåligt och när något väldigt allvarligt dyker upp så jag försöker att leva så gott jag kan och må så bra jag kan nu när jag inte har några allvarliga eller tunga grejer i mitt liv att fokusera på. För tuffa tider kommer ju komma om och om igen i livet men det får man ta då <3

Jag har varit väldigt duktig med sömn, mat och träning på sista tiden och jag är verkligen helt sprudlande glad. Jag har just avslutat telefonsamtal nummer två idag (när jag känner mig ensam ringer jag både familj och vänner och babblar på!) som var med pappa. Vi redde ut både världsproblem och pratade mindre allvarliga saker. Nu har jag slagit mig ner i soffan, jag ska försöka titta på landskampen. Sverige – Frankrike sedan ska jag duscha och fixa mig inför kvällen, jag ska hem till en ”tjej i laget” som jag kallar det (vi blir också ett lag hehe) och äta middag och heja på grabbarnas match.

En riktigt riktigt bra fredag. Jag mår verkligen bra av att röra på mig, sova ordentligt och äta bra. Inte en enda jobbig känsla i min kropp idag. Det är jag glad för <3

Här är en bild på min lilla favorittjej Engla i Kapstaden.

jag engla

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind