Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MORNING WORK OUT, INTERVIEW, MEXICAN FOOD AND SUMMER CLOTHES

Trots att jag har en hel dag på mig att gå och träna eftersom att jag kan välja lite själv hur jag lägger upp jobb så var jag ambitiös i morse och körde cardio 07.00. När jag kom tillbaka låg J fortfarande i sängen, det hör inte till vanligheterna! Han är alltid uppe före mig =) I vårt förhållande är det mest vanligt att 1. Han går upp före och 2. Jag kommer hem senare på natten. Kan ha att göra med att han är idrottsman och lite andra rutiner!

Så när jag kom hem vid 8 i morse kändes det så sjukt ”Jahapp, då var det gjort, nu har jag hela dagen på mig med annat” Vilket känns väldigt skönt. Jag sitter just nu efter att ha druckit kaffe och väntar in en telefonintervju jag har med tidningen Shape Up.

Efter det ska jag returnera några paket och spåra ett annat paket, jag tänkte gå till UPS senare, har försökt ringa men finns det något så störigt som när man får prata med en röst och den inte uppfattar vad man säger och så läggs det på. Om och om igen…. Hade ett litet utbrott på den där rösten i morse och Jacob stod och skrattade haha ”NEJ MEN JAG BLIR GALEN, FÅR JAG PRATA MED NÅGON” Paketet jag skickade hem med presenter till mina föräldrar är ”Arrived in Turkey” Jaha? Men det ska ju till Sverige? Leveranser ibland alltså..

Efter att jag styrt upp jobb idag så ska jag fixa i ordning mig och möta upp någon kompis. J är på bortamatch igen och ikväll vankas mexikansk middag med dom andra spelarfruarna på mitt favoritställe Charritos här i Hoboken.

Helgen blir rätt lugn innan vi båda drar till Västkusten. I morgon kväll ska jag hem till en spelarfru på middag och kolla killarnas match, på lördag är det hemmamatch och vi tjejer ska jobba med en charity-grej innan och efter matchen på lördag kväll ska jag sno med mig J till någon bar och hänga lite, kniper åt all tid vi kan få med varandra just nu. På söndag ska jag rota fram sommarkläder, Hej 29 grader och sol i LA! =) Kanske kan försöka få en liten bränna så mina SanneAlexandra ‘bikinis’ ska med.

Någon av er som ska på solsemester? Beställ med er en fin halterneck bikini vettja! Länk HÄR.

Ange koden ‘Bikini40’ så ger jag er 40 % på alla bikinis tills på söndag!

eaa4ea663aa9bbb8fc027bb4b9bcb629_980x0_c_85_ns_v4 a40ef1ed753cf1cf224ddba8da6bc2bf_980x0_c_85_ns_v461d9b4c218028c3c60083ae9bb623db8_980x0_c_85_ns_v426520f1221aa11556a8fdabc59cbecf3_980x0_c_85_ns_v4

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind