IT’S ALL ABOUT IGNORANCE

Igår när jag och J åkte till arenan för att han skulle spela match sa jag ”Jag har en så dålig känsla i magen kring valet”! Jag ville fortsätta tro att det bara var en känsla men magkänslan var verkligen allt annat än bra..

När matchen började fick jag ett sms av pappa, då var det flera timmar kvar tills det skulle avgöras här i US och han skrev ”Trump vinner” Och jag insåg att det började se mörkt ut för demokraterna. Jag började febrilt googla, följa röstningen ännu mer kontinuerligt och plötsligt i en paus på hockeymatchen filmades en kille som stod och dansade utklädd till Trump och det var rätt tyst i arenan, strax efter filmades en tjej som dansade med en mask av Clinton och arenan buade?! Här blev jag chockad, jag förstod inte riktigt vad som hände.. Händer detta verkligen?

Det känns ju allt annat än tryggt att en man som är emot aborter, homosexuella, muslimer och mexikaner ska leda detta land. Att Trump och Putin nu är världens två mäktigaste män är skrämmande.

Det är så obehagligt när det är outbildade människor som röstar, det är dessa människor Trump talar till. Det är det absolut värsta tänkbara scenariot, en manipulativ ledare som är bra på att prata som får okunniga människor att gilla honom för att dom inte förstår bättre.  Det känns precis som när SD i Sverige får röster, någon talar konkret till människor som är missnöjda och får med sig dom och glömmer bort allt det vi jobbat för i så många år nu.

Vi får hoppas att Trump inte får igenom hälften av det han har sagt och att han mest har pratat skit och inte menar allt han sagt. Jag tror att han vet precis vad han ska säga för att få med sig folk så jag hoppas att han har spelar dummare än han är. Det blir i alla fall 4 år av cirkus här borta…

2a8541832ec53ac2c04daca232fbe830

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!