Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IT’S ALL ABOUT IGNORANCE

Igår när jag och J åkte till arenan för att han skulle spela match sa jag ”Jag har en så dålig känsla i magen kring valet”! Jag ville fortsätta tro att det bara var en känsla men magkänslan var verkligen allt annat än bra..

När matchen började fick jag ett sms av pappa, då var det flera timmar kvar tills det skulle avgöras här i US och han skrev ”Trump vinner” Och jag insåg att det började se mörkt ut för demokraterna. Jag började febrilt googla, följa röstningen ännu mer kontinuerligt och plötsligt i en paus på hockeymatchen filmades en kille som stod och dansade utklädd till Trump och det var rätt tyst i arenan, strax efter filmades en tjej som dansade med en mask av Clinton och arenan buade?! Här blev jag chockad, jag förstod inte riktigt vad som hände.. Händer detta verkligen?

Det känns ju allt annat än tryggt att en man som är emot aborter, homosexuella, muslimer och mexikaner ska leda detta land. Att Trump och Putin nu är världens två mäktigaste män är skrämmande.

Det är så obehagligt när det är outbildade människor som röstar, det är dessa människor Trump talar till. Det är det absolut värsta tänkbara scenariot, en manipulativ ledare som är bra på att prata som får okunniga människor att gilla honom för att dom inte förstår bättre.  Det känns precis som när SD i Sverige får röster, någon talar konkret till människor som är missnöjda och får med sig dom och glömmer bort allt det vi jobbat för i så många år nu.

Vi får hoppas att Trump inte får igenom hälften av det han har sagt och att han mest har pratat skit och inte menar allt han sagt. Jag tror att han vet precis vad han ska säga för att få med sig folk så jag hoppas att han har spelar dummare än han är. Det blir i alla fall 4 år av cirkus här borta…

2a8541832ec53ac2c04daca232fbe830

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind