Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

OUR SAVE THE DATE

Nu är våra Save The Date kort klara. Vi blev supernöjda! Jag vill inte visa mina Save The Dates innan bröllopet, jag vill inte visa mina förberedelser alls så mycket, det känns roligare efteråt =) Vi har ju valt färgtema och allt går liksom hand i hand, save the date, inbjudan, hemsidan och allt kring bröllopet så ni får helt enkelt inte se så mycket innan den 15e Juli men ni får följa med litegrann ändå!

Det är i allafall jag tillsammans med min mammas kompis Lena som designat dom. Så glad över att jag fick så bra hjälp av Lena. Stort tack <3 Jag ville ha stilrena Save The Date kort med snirklig romantisk text. Jag tänker att Save The Date ska vara väldigt enkel och inbjudan något extra.

Lena har hjälp oss med en logga med våra initialer som blev så fin som kommer följa med nu fram tills bröllopet, på inbjudan och eventuellt på bröllopet på små häften, menyer, hemsida os.v. Litet tips till er där ute med en logga av era initialer! Ja, jag signade upp en hemsida för ett jag sedan, där kommer samma information finnas som på fysiska inbjudan men jag tyckte det var lite kul. Det blir enkelt också att samla alla bilder och filmer där efter bröllopet om gästerna vill se.

Här nedan kommer min moodboard för våra Save The Date kort men korten blev något helt annat. Precis som min klänning, jag hade bestämt mig för vad jag ville ha men har köpt något helt annat.. <3

// Our Save The Dates is now done, they are so cute. Here is our moodboard for it.. I wont show u anything until after the wedding, so much more fun to keep the preperations for ourself.

save the date1 sanne jacob save the date1 sanne jacob save the date

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Sanne! 🙂

  Din mammas vän Lena, jobbar hon med sånt här eller har hon bara hjälpt dig lite extra? Ska också skicka ut save the date och har inte hittat någon jag fallit för, tänkte om Lena hade någon hemsida så man kunde se vad hon hade för något 🙂 kramar!

  Johanna 2017-04-06 17:00:03
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Heej! Tyvärr så gör hon inte det på beställning. Hon brukar hjälpa till vänner och nära och kära med lite olika liknande saker men har ett heltidsjobb så hon jobbar inte med det så, tyvärr, hon är verkligen superduktig!! Stor kram!

   Sanne Alexandra 2017-04-12 15:36:42
   Svara
 • Åh det var så fint. Jag och Sonkans första gemnesamma post 😉

  Emelie 2016-11-09 15:44:33 http://34kvadrat.se
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind