Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MONDAY BUSINESS TALK

Då var denna måndagen snart slut. Jag gjorde som jag nämnde tidigare, checkade ut från jobb igår kväll. Jag jobbade i helgen så att jag kunde umgås med J idag, vi har så lite tid med varandra i November.

När han kom hem i natt väckte han mig så hade jag sparat rester från middagen jag hade lagat på kvällen till tjejerna så vi satte oss i soffan och tände ljus vid ett i natt och åt pasta och pratade! I morse sov vi ut och sedan gick vi till dinern, åt frukost och pratade av oss i ett par timmar. Satte oss sedan ute i solen med min syster på facetime, saknar henne så mycket <3 Hyrde därefter cyklar och cyklade längs floden innan vi åt lunch.

Nu är J och äter middag med sin agent och några andra och jag har just duschat efter kvällens Barre-klass och hoppat i min nya pyjamas. Nu sitter jag här och dricker the ur min nya mugg. Vad tycks? Jag designade och beställde nya visitkort förra veckan och när jag skulle betala kunde man klicka i lite annat med sin logga på, typ pennor och en sådan här mugg och jag är ju världens bästa kund så fick ju med mig både det ena och det andra haha. Merförsäljning funkar på mig! Jag fick första leveransen med prylar idag och inom några dagar kommer mina nya visitkort. Hoppas dom blev bra! Det är så himla viktigt med visitkort här borta, det är något man nästan alltid utbyter så dom ska med mig jämt.

Jag ska förresten försöka utöka lite nu och börja sälja mina kläder på fler ställen än Nakd. Jag skulle vilja få in dom på massa roliga webshopar, har ni några tips eller kontakter? Eller skulle just du som läser vilja sälja mina kläder på din sajt? Let me know! Sannealexandra@gmail.com

Nu ska jag skriva veckans todo-list och sedan hoppas jag på att J trillar in snart <3 Hoppas er måndag varit fin mina fina fina läsare. Puss!

// Such a great day with my love. When he got back last night he woke me up and we had left overs home so we had pasta in the middle of the night and talked about nothing and everything… This morning we slept in and then we went to the diner, sat there for overs and after that we went out in the sun and had my sister on facetime for couple of hours, miss her so much. When the sun was gone we went biking around in the area and then we ended up eating again.. haha, that’s what we do. Now he is having dinner with his agent and some other and I just got of Barre class so I just jumped into my pajamas. Im having tea right now in my new cup, what do u guys think? I designed and ordered new business card the other day and when I was gonna pay and check out there was a lot of stuffs you could buy, like pencils and cups and stuffs, Im the best costumer ever so I ordered a bunch of things.. Haha. Can’t wait to see the business cards tho, hope they look good in real life. Now im gonna go to bed, long day today. Xoxo

sa mugg (1 av 1)sa mugg1 (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • SilkFred.com vore något för dig! Baserade i London med fokus på olika designers, min pojkvän är involverad och jag känner grundarna. Kan sätta dig i kontakt med rätt person om du är intresserad, maila mig bara 🙂 Kram

    Sofie 2016-11-11 22:00:02
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind