Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CITY OF ANGELS

Nästa måndag åker J på roadtrip till Kalifornien så jag sätter mig på ett plan och åker över till Västkusten jag med.  Jag har lite möten inplanerade och ska plåta en del, perfekt miljö att fota i.

Jag ska bo hos min bestie Johanna som jag gjorde tidigare när jag var där i år, ni som följt min blogg länge minns kanske att jag och Johanna var roomates mitt sista år i L.A. Jag Johanna & Sofia har så roligt ihop haha, herregud. Ni minns att dom var här och hälsade på mig för 3 veckor sedan? Ska bli så kul att vara återförenade igen, på deras hemmaplan. Älskade L.A, vilken stad det är. Det känns såklart inte mindre kul att det är 29 grader varmt där… <3

 Längtar så mycket tills jag åker dit! Även denna gången när jag kommer dit är min partner in crime Sharareh där (vi sågs där senast i Mars) så det gör resan ÄNNU  bättre. Och så är flera av spelarfruarna där så vi ska gå på Devils – LA Kings lördagen den 19e, alltså nästa lördag. SÅ roligt!

Så vi möts igen City of Angels =) Min kärlek för den staden försvinner inte. Efter mina år när jag bodde där kommer den staden alltid vara speciell, det känns som det var där jag blev vuxen på något vis! Jag får passa på att åka dit nu när vi bor på denna sidan av Atlanten, biljetterna är inte dyra och det är betydligt närmre än från Sverige så man får passa på <3

// Going to L.A next monday, just can’t wait. Got a lot of friends in town and the weather is going to be soo good. Can’t wait. J is going to Cali at the same time, they have their California Roadtrip next week so Im gonna go see their game when they play LA Kings with some friends, going to be so much fun. Xoxo

city of angels

city of angels3city of angles2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind