TRUMPET SLEEVES

Då har det redan gått 6 dagar sedan J åkte iväg på roadtrip. Ikväll spöade dom North Carolina med 4-1 och J gjorde poäng, en riktigt bra match. Jag bjöd tjejerna jag kikade matchen med på kyckling och svamp-pasta och så myste vi upp oss i soffan resten av kvällen och hejade ihop!

Dagarna sedan J åkte har gått rätt fort, jag har haft fullt upp men nu när jag ligger vaken och vet att han kommer trilla in om någon timme så längtar jag ihjäl mig <3 Eftersom han spelar borta så mycket den här månaden och vi inte kommer att sova ihop mer än 6 nätter denna månaden så ska vi ha en dag ihop i morgon. Vi tänkte dock inte åka in till stan som vi planerat, jag cancellade vårt bord jag reserverat då det verkar lite rörigt inne i stan inför valet, det var i alla fall vad jag fick höra. Blev varnad av en kompis att hålla mig bort från stan både idag och i morgon så vi tänkte att vi lika gärna kan ta det på allvar. Kan ni förstå att det är val här på tisdag? Att det avgörs då? Så galet. Jag ska på J’s match och när vi kommer åka hem från matchen kommer vi precis hinna hem tills man får veta vem den nya presidenten är, helt galet. Är inget fan av någon av dom men vill att Hillary ska vinna såklart, hon är ju ingen fara för det här landet på samma sätt som Trump, herregud. Sjuka tider.

Här nedan kommer lite bilder från i fredags, visst är dom härliga? Känns riktigt New York tycker jag med yellow cab i bakgrunden och allt. Jag bar faktiskt en helt ny outfit;
Byxor & Other Stories, Stickad tröja från H&M, Skor Zara, Väska Gucci och Hatt från French Connection.

// So It has already been 6 days since J left for a roadtrip, the time has actually went fast… I’ve been pretty busy but right now when I know there is only a few hours until he’s home I miss him so so much. Tomorrow I will hang out with J all day, since we only are going to see each other like 6 days this month I wanna spend time with him before he leaves again.. Can’t believe that it’s the election this week, Im not a fan of neither of them but Hillary is not going to be dangerous for this country I feel. Trump is just.. wow. Me and J were thinking of going to the city tomorrow for brunch but my friend told me to stay away from the city tomorrow and on tuesday so we thought we could go another time.. Now it’s time for me to watch a movie, need to fill out the time until he gets home. He will come home happy tho, they wan against North Carolina big time and J got an assist so he will come home and wake me up I guess.

So this is by the way what I wore on friday, isn’t the pictures just great with the yellowcab in the background? Feels so New York I feel! I wore a whole new outfit; Pants from & Other stories, Knitwear from H&M, Heels Zara, Bag Gucci and Hat French Connection.

yellowcab (1 av 1) yellowcab3 (1 av 1) yellowcab4 (1 av 1) yellowcab7 (1 av 1) yellowcab9 (1 av 1) yellowcab8 (1 av 1) yellowcab10 (1 av 1)yellowcab12 (1 av 1) yellowcab14 (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Det här är den snyggaste väskan jag någonsin sett….Och nästan samma med skorna! Sååååå snyggt!!! 😀

  Ell 2016-11-09 11:19:50
  Svara
 • Länk till tröjan här om den kommer in igen 🙂
  http://m.hm.com/se/product/57916?article=57916-B

  Malin 2016-11-08 18:23:36
  Svara
 • Står du alltså och poserar mitt framför bilar på gatan?

  Emma 2016-11-08 10:55:23
  Svara
 • Kan du länka tröjan snälla?

  Millan 2016-11-07 22:20:41
  Svara
 • Älskar tröjan men hittar tyvärr inte den på hm hemsidan 🙁

  Romana 2016-11-07 18:34:53
  Svara
 • Så fint sminkad här! Lyser om dig! Vad har du för fondation å concealer här?

  Malin 2016-11-07 17:33:15
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Tack!! Foundation ”Bare skin” från ID Bare Minerals som är flytande, concealer från make up store, mineralpuder från ID bare minerals, solpuder från sephora, en annan concealer från YSL (som är väldigt tunn och mer highlightande än täckande) och så en krämig highlighter från Becca. Kram!

   Sanne Alexandra 2016-11-08 03:02:21
   Svara
 • Hej! Jag hittar inte tröjan på H&Ms sida? Någon som kan länka?

  Angelica 2016-11-07 16:40:30
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!