OUT FOR A RUN

Här om dagen snörade jag på mig träningsskorna. Jag har tränat varje dag denna veckan, känner mig stolt och pigg i kroppen! Så eftersom jag mest kör Barre kände jag att jag behövde komma ut och röra på mig utomhus och få lite kondition.

Tog på mig min SanneAlexandra ’Hoodie’ och tightsen låg i tvätten tyvärr. Gick ner till floden för att springa längs vattnet, förundrades över vilken härlig matchning jag hade på naglarna och min hoodie samt insåg att jag är glad över att jag designade alla mina träningströjor med långa ärmar där man kan stoppa i tummen för lite extra värme eller stöd när man tränar. Jag kände mig lite varmare!

När jag sprang mot min destination så var himlen blå och molnig och när jag sprang tillbaka, ni ser skillnaden på bilderna höll solen på att gå ner och den var rosa på många ställen. Helt fantastiskt fint! Inga bilder är fixade eller retuscherade.

En riktigt härlig löptur och jag fick som sagt stanna ett par gånger för att fota så fick vara ute lite extra länge. Nu ska jag faktiskt ge mig ut på samma runda och sedan ska jag städa i ordning här hemma och gå och handla, det är jag som ordnar söndagsmiddag idag till några av spelarfruarna. Vi varvar lite med att bjuda hem varandra och det är min tur! Vi ska äta och kolla killarnas match och i natt kommer dom hem. Yay!

Gotta go. Puss!
run (1 av 1) run1 (1 av 1) run2 (1 av 1) run3 (1 av 1) run4 (1 av 1) run5 (1 av 1) run6 (1 av 1) run7 (1 av 1) run8 (1 av 1) run9 (1 av 1) run10 (1 av 1) run11 (1 av 1) run12 (1 av 1) run13 (1 av 1) run14 (1 av 1) run15 (1 av 1) run16 (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!