HAPPY BDAY DAD – THROWBACK

STORT grattis pappa på din dag! <3 Vi firar dig och mamma när ni kommer hit. Paket kommer med posten på måndag!

Idag fyller pappa 52 och jag är inte hemma och firar honom tyvärr med tårta och mys hos mina föräldrar men det är lite långt att flyga så det tar vi igen.

För två år sedan när pappa fyllde 50 så var hela familjen samlad i Kapstaden med nära familjevänner och vilket födelsedagsfirande! Låt mig visa. Detta var en av dom bästa dagarna i mitt liv, såhär vill jag också fira min 50-års dag (Jacob- lägg det på minnet!!=)

Vi vaknade upp i det huset vi hyrt i Kapstaden, vi var 17 personer i Camps Bay. Om ni någongång ska dit ett stort gäng, hyr detta huset. Länk HÄR. 

kapstaden

Pappa fick paket, vi gav honom först ut en hatt och en tröja han skulle bära dagen till ära.

kapstaden1

Tröjan åkte såklart på direkt och jag matchade honom! =)

kapstaden2

Pappas vän Peter hade styrt upp hans födelsedag så himla bra. Vi fick ett mail om att vi skulle vara på en adress i Sea Point klockan 16.00 för fördrink. Vi åkte dit hela gänget!

kapstaden3

Här spekulerades det i vems huset kan vara? Vi var så glada över att ha en så härlig fördrink och pappa likaså.

kapstaden7 kapstaden6

Men så visade det sig att det var Peters nya hus, därav fördrinken här. Han hade precis fått tillgång till det så det var omöblerat så det passade ju bra för fest! =)

kapstaden4 kapstaden5

Här har vi grabbarna!

kapstaden8

Och några av brudarna!kapstaden9

Jag, pappa och Jocke. Det är faktiskt Jocke som introducerat oss alla för Kapstaden och senast idag såg jag hur några av våra familjevänner bokat en ny resa. Vi alla är helt förälskade!

kapstaden10

Sedan fortsatte kvällen och festen. Vi slutade upp på en nattklubb inne i Kapstaden haha. Pappa 50 = otröttbar. Vi hade så sjukt roligt och dansade tills svetten rann!!

kapstaden11

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!