Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FOR FALL

Morning!

Jag vaknade vid nio i morse och har just ätit frukost, det är så fint väder så jag orkar inte sitta inne mer idag så efter detta ska jag ta en kaffe och promenad vid floden innan jag ska och träna Barre klockan 11. Efter det ska jag in till stan på brunch och ikväll ska jag hem till Ida på tapas och mysa med henne och lilla Denver, hennes hundvalp. Så mysigt! Trots att det är sol så är det lite kyligt så min päls åker förmodligen på idag igen. HÄR hittar ni den.

Passa på och köp din päls idag. Du kommer inte ångra dig! Den är så varm och gosig. Fin är den också och jag blir stannad på gatan väldigt ofta då folk frågar var den kommer från. Jag väntar ivrigt på mina nya businesskort!

Happy saturday! (Och glöm inte spana in min super-rea, upp till 50-60 %)

//Woke up early today. Im about to take a walk by the river, the weather is so great and I just don’t want to stay in. After that I have a barre class at 11 and a brunch reservation with some friends in the city later. Tonight It’s all about tapas with my friend Ida and her little puppy Denver. It’s going to be so nice..

Don’t forget to get your fluffy faux fur now. Im obsessed with mine! Get it HERE. And also, don’t forget to check out my sale!! Its 50-60% discount. HERE.
greenfaux (1 av 1) greenfaux1 (1 av 1) greenfaux2 (1 av 1) greenfaux4 (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Snyggt!
  Jag har precis beställt hem ett par av dina Wowen pants så väntar spänt tills de kommer hem :).
  Har haft en liknande modell (från HM) som börjar bli lite sliten så hoppas att dessa blir mina nya favvisar! Är de normala i storleken? Jag beställde ett par M och brukar ha 38-40 i storlek på byxor så hoppas att de passar. Och är kvaliteten bra så att de håller länge?

  Min första beställning från din shop så det ska bli kul att prova!

  Elin 2016-11-06 11:10:46
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Heej 🙂 Vad kul! Det beror lite på, det är liksom i midjan dom är tighta eftersom ska sitta åt där. Så jag har tex en vän med inte så mycket höfter som annars är en 38 som har M men så har jag en annan kompis med väldigt smala ben som annars har S men med mycket höfter som har L så prova dina så vet du!! Det beror lite på kroppsformen! Hoppas dom sitter som en smäck, om inte finns det fler storlekar! kram kram

   Sanne Alexandra 2016-11-06 15:48:48
   Svara
 • Hej! Går pälsen att stänga? 🙂

  Lina 2016-11-05 23:56:26
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Pamela Bellafesta