ZUMA NYC

Min favoritgenre inom mat är Asian Fusion, jag tröttnar inte på det och jag har provat dom flesta välkända Asian Fusion restaurangerna i både NY, LA och Vegas. Därför är jag extra nyfiken på Kasai som öppnat i Stockholm, det är en kompis till mig som är delägare där som jag lärde känna i L.A. Det har fått så bra recensioner och precis vad Stockholm behöver!

Hur som helst, Zuma i London har jag hört talas om väldigt mycket om så när jag såg att den hade öppnat här i NY för bara ett år sedan blev jag nyfiken på att prova! Idag fick jag ett sms av två killkompisar som var här i NY som frågade om jag ville med på lunch där. JA! Äntligen fick jag prova. J blev jätteavundsjuk så jag ska ta med honom dit någon kväll när det är lite härligt och stimmigt. Nu idag på lunchen var det supertrevligt men jag kan tänka mig att restaurangen gör sig ännu mer rättvis kvällstid. Riktigt skön inredning och en festlig lounge på övervåningen.

Men, toppenmat, varenda rätt vi tog in fick smaklökarna att ljubla så I’ll be back!
zuma1 (1 av 1) zuma2 (1 av 1) zuma10 (1 av 1) zuma3 (1 av 1) zuma4 (1 av 1) zuma5 (1 av 1) zuma6 (1 av 1) zuma7 (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Har sett att du/ni varit på Spice Market ett par gånger, är det en favorit i NY? Var där sist jag var i NY och älskade det! ”Tyvärr” skulle vi till MSG och titta på hockey så fick bråttom därifrån. Så måste tillbaka igen! 🙂

    Sara 2016-11-04 21:02:41
    Svara
    • Svar på Saras kommentar.

      Heej! 🙂 Det är stängt, dom har gått i konkurs! Men det var väldigt gott när vi var där så det är tråkigt att det stängt igen. Stor kram!

      Sanne Alexandra 2016-11-04 21:24:19
      Svara
  • Men du! Skämtar du vad gott!
    Kram <3

    Göteborgsmamman En härlig mammablogg 2016-11-04 20:05:32 http://goteborgsmamman.se
    Svara
  • Hej fina Sanne! Du är sån himla inspiration! Skulle inte du kunna visa hur du sminkar dig nu på hösten/vintern? När solbrännan är borta å alla konturer borta iaf på mig ?

    Emilia 2016-11-04 07:41:08
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!