Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WHY WE HAVE A HUGE PROBLEM WITH MY CLOTHES….

Ni var många som frågade var tröjan nedan kommer från. Det är alltså ett sample, jag får ju hem 3-4 samples i veckan varav bara kanske en fjärdedel tillverkas. Jag får ju också en del sponskläder så det här med att rensa känns ju bra för stunden men så dyker det upp nytt, det är ju mitt jobb och det blir oftast i alla fall 3 samplevändor innan jag är nöjd med ett plagg och vissa skippar jag helt för att jag aldrig blir nöjd.

I lägenheten i Stockholm har vi ett stort problem med förvaring men det är fasiken ännu värre i denna lägenheten haha. Det är ju det största I-landsproblemet som någonsin funnits men jag tycker det är roligt ibland när ni frågar om vissa plagg och så är det ”samples” Plagg som jag aldrig valde att ta in eller gå vidare med.. Party pooper va?

Denna tröjan nedan är en sådan som man drar ner över axlarna så att dom blir bara, förstår ni vilken typ av tröja? Jag tyckte inte att den blev som jag tänkt mig men så här om dagen åkte den på ändå, inte så noga. Jag är inte så petig direkt med vad jag bär, jag är rätt slapp, planerar aldrig outfits.. 

Men då vet ni det, tröjan är ett sample, som mycket annat i min garderob!! =) Det hör till designlivet och mycket hamnar på hög så jag ska ta itu med det ännu en gång innan vi åker härifrån och samma i Sverige sen. Jag slänger inget. Jag skänker eller säljer!

nude3 (1 av 1)nude1 (1 av 1) nude (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Pamela Bellafesta